DOLAR 32,5154 -0.08%
EURO 34,9602 0.33%
ALTIN 2.435,160,51
BITCOIN 2074347-4,02%
Antalya
30°

PARÇALI BULUTLU

16:55

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
‘Üreten Elleriniz Kazanan Hepimiz’ sloganıyla yola çıkan projeye Alanya’da büyük ilgi

‘Üreten Elleriniz Kazanan Hepimiz’ sloganıyla yola çıkan projeye Alanya’da büyük ilgi

ABONE OL
16:08 - 11 Ekim 2021 16:08
‘Üreten Elleriniz Kazanan Hepimiz’ sloganıyla yola çıkan projeye Alanya’da büyük ilgi
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

‘Üreten Elleriniz Kazanan Hepimiz’ sloganıyla yola çıkan www.herkeselele.com Genel Müdürü Zülal Güleçer Alanya’da proje tanıtımını gerçekleştirdi.

Kestel Mahallesi’ndeki Qubpo Chef’te gerçekleştirilen proje tanıtım toplantısına Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, ALÇED Başkanı Şerefnur Kayhan, Uluslararası Şehirler Derneği Genel Başkanı Bülent Yüksel, Alanya Gaziantep Dernek Başkanı Eray Erdem, Isparta ve Kazakistan temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Proje ve dernek çalışmalarıyla ilgili bilgi veren Uluslararası Şehirler Derneği Genel Başkanı Bülent Yüksel; ” Türkiye’de yaklaşık 30 il belirledik. Yapılandırma çalışmalarımız devam ediyor. Derneğimizin şubelerinde farklı meslek gruplarından insanlar bir araya geliyor. Öğrencisinden, öğretmenine kadar pek çok insan bir araya geliyor. Her karar oy birliği ile alınıyor. Herhangi bir siyasi görüşe bağlı değiliz, tamamen siyaset dışı bir oluşumuz. Alan değil, veren bir sivil toplum örgütüyüz. Herkeselele.com ile çözüm ortağıyız” şeklinde konuştu.

Uluslararası Şehirler Derneği yararına yapılan kahvaltıda konuşan herkeselele.com Genel Müdürü Zülal Güleçer ise, 2019 yılında yola çıktığı projeye başlama serüvenini anlattı. Proje hakkında da bilgi veren Güleçer, “Başlangıç noktası Alanya olmak üzere 5 bin üretici kadın ile Alanya’dan başlayıp Türkiye genelinde satış yapabileceğimiz bir site kurmayı planlıyordum. O gün ben de 3 arkadaşımla yola çıktım. “Herkeselele.com” da bizim marifetli hanımlarımızın çalışmalarını görebilirsiniz. Siteye yapacağınız tek bir tıklama bile 5 bin tane kadın girişimcimiz için çok büyük bir fırsata dönüşecek. Siteden yapılacak satışlardaki tüm gelir kadınlarımıza aktarılıyor. Ben çok inanıyorum, Alanya’dan bir marka daha neden çıkmasın? İlk elden üreten kadınlarla bu projede buluşmayı amaçlıyorum. Şu an sadece Alanya değil Gaziantep, Kilis, Diyarbakır, İstanbul, Bursa gibi pek çok noktadan kadın katılımcımız var. Bu tanıtımdan sonra inşallah çok daha fazla kişiye ulaşacağız. Sizlerden ricam proje destek olmanız. Biz Uluslararası Şehirler Derneği ile birlikte herkeselele.com için elele verdik. Kadın girişimcilerimiz için güzel bir proje hazırladık. Sizlerin desteği ile de projeyi çok daha ileriye taşıyacağımıza inanıyoruz” ifadelerini kullandı.

Öte yandan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ise, Güleçer ve ekibini tebrik ederek “Bu tarz projeleri her zaman destekliyoruz. Üreten kadınlarımızın her zaman yanındayız” dedi.

 

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.