DOLAR 32,3717 0.12%
EURO 34,9604 -0.32%
ALTIN 2.324,140,22
BITCOIN 22735561,09%
Antalya
19°

PARÇALI BULUTLU

13:15

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Uyuşturucu satıcıları Alanya Cezaevi’nde I’Baronları çek dayı baronları, bizi değil’

Uyuşturucu satıcıları Alanya Cezaevi’nde I’Baronları çek dayı baronları, bizi değil’

ABONE OL
11:35 - 11 Mayıs 2022 11:35
Uyuşturucu satıcıları Alanya Cezaevi’nde I’Baronları çek dayı baronları, bizi değil’
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Manavgat’ta bir ikamette yapılan aramada satışa hazır uyuşturucu, hassas terazi ve para ele geçirildi.3 şüpheli “Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak” suçundan adliyeye çıkarılırken şüphelilerden birisinin “Baronları çek dayı baronları, bizi değil” dedi.
Manavgat Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekiplerince uyuşturucu madde kullanımını ve ticaretini önlemeye yönelik olarak yapılan saha çalışmaları bünyesinde Kasaplar Mahallesi 8527 Sokak üzerinde bulunan müstakil binada arama yapıldı. Cumhuriyet Savcısı’ndan alınan arama kararı doğrultusunda narkotik madde arama köpeği Pars’ın da katıldığı aramada; satışa hazır vaziyette 11 küçük paket halinde toplam 14,98 gram metamfetamin maddesi, 1 adet mouse görünümlü hassas terazi ile uyuşturucu madde ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 19 bin TL para ele geçirildi. Olayla ilgili olarak Cumhuriyet Savcısı’nın talimatları doğrultusunda gözaltına alınan ve haklarında “Uyuşturucu Madde Ticareti Yapma veya Sağlama” suçundan adli işlem yapılan U.B., Ş.C. ve M.C. isimli şahıslar emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak Alanya Cezaevi’ne teslim edildi.

“Baronları çekin”

Adliyeye çıkarılmaları sırasında şüphelilerden bir tanesinin görüntü alan basın mensubuna “Baronları çek dayı baronları, bizi değil” demesi dikkati çekti.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.