DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 2071365-1,83%
Antalya
18°

HAFİF YAĞMUR

13:08

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Vali Yazıcı Gazipaşa’da muhtarlarla buluştu

Vali Yazıcı Gazipaşa’da muhtarlarla buluştu

ABONE OL
12:16 - 21 Şubat 2022 12:16
Vali Yazıcı Gazipaşa’da muhtarlarla buluştu
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Gazipaşalı muhtarlarla toplantı yapan Vali Ersin Yazıcı, “Halkımızın ihtiyaçlarının giderilmesi için muhtarlarımızın düşüncelerine önem veriyoruz” dedi.

Antalya Valisi Ersin Yazıcı, geçtiğimiz günlerde Gazipaşa’yı ziyaret etti. İlk olarak okul ziyareti yapan Antalya Valisi Yazıcı, daha sonra Belediye Kültür Merkezi’nde mahalle muhtarlarıyla basına kapalı olarak bir toplantı yaptı.
Cuma günü helikopterle Gazipaşa Havalimanı’na inen Antalya Valisi Ersin Yazıcı’yı, İlçe Kaymakamı Orhan Altun, Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, İlçe Emniyet Müdürü Kamil Cıngıl ve İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Ökkeş Yılmaz birlikte karşıladı. İlk olarak Gazipaşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni (MTAL) ziyaret eden Vali Yazıcı, burada öğrenci, öğretmen ve idarecilerle bir araya geldi. Daha sonra Gazipaşa Kaymakamı Orhan Altun’u makamında ziyaret etti. Vali Ersin Yazıcı, daha sonra Belediye Kültür Merkezi’nde, muhtarlarla basına kapalı olarak bir toplantı yaptı.

“MUHTARLAR DEVLETİMİZİN GÖREN GÖZÜ”

Vali Ersin Yazıcı, Gazipaşa Muhtarlarıyla Buluşma Toplantısı’na katıldı. Bölgenin sorunları ve çözüm önerilerinin dile getirildiği toplantıda Vali Yazıcı “Halkımızın ihtiyaçlarının giderilmesi için muhtarlarımızın düşüncelerine önem veriyoruz” dedi. Antalya Gazipaşa’da 53 muhtarın katılımıyla Belediye Kültür Merkezi’nde düzenlenen muhtarlar toplantısına, Vali Ersin Yazıcı, Gazipaşa Kaymakamı Orhan Altun, Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, ilçe kurum müdürleri ve muhtarlar katıldı. Muhtarların vatandaş ile devlet arasında köprü görevi gördüğüne değinen Vali Yazıcı; “Kamu yönetim zincirinin ilk halkası muhtarlarımız, vatandaşlarımızın ihtiyaçlarının ve beklentilerinin karşılanmasında, sorunlarının çözüme kavuşturulmasında olmazsa olmaz bir öneme sahip olup, mahallelerimizde devletimizin gören gözü, işiten kulağıdır. Mahallenizde zor durumda bulunan ihtiyaç sahipleri kimselerle ilgili sorumluluğunuzu unutmayın. Devlet olarak geçmişten günümüze bütün Türk Devletleri ve yöneticileri, ihtiyaç sahibi olan insanlara merhamet göstermiştir. Onlara yardım elimizi uzatmak bizlerin asli ve birinci vazifemizdir. Mahallenizde zor durumda olan, devletin yardımına muhtaç olan kişileri lütfen bize bildirin. Eğer bunu bize bildirmiyorsanız bunun vebali sizindir. Zor durumdaki vatandaşlarımızı Kaymakamlığa, Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü’ne veya Belediyeye mutlaka bildirmenizi istiyorum. Birinci işiniz devletin şefkat ve merhametine, devletin yardımına ihtiyacı olan vatandaşlarımızı bize bildirmenizdir” şeklinde konuştu.

 

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.