DOLAR 32,3359 0.16%
EURO 35,2101 0.02%
ALTIN 2.247,110,18
BITCOIN 2124169-3,30%
Antalya
18°

AÇIK

13:18

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Vali Yazıcı ihbara gittikleri adreste ayaklarından vurulan polisleri ziyaret etti

Vali Yazıcı ihbara gittikleri adreste ayaklarından vurulan polisleri ziyaret etti

ABONE OL
14:20 - 12 Ağustos 2022 14:20
Vali Yazıcı ihbara gittikleri adreste ayaklarından vurulan polisleri ziyaret etti
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Antalya Valisi Ersin Yazıcı ile İl Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan, ihbar üzerine gittikleri adreste şüpheli tarafından bacaklarından vurulan polis memurlarını hastanede ziyaret etti. Şüpheli şahsın sorgusunun devam ettiği öğrenildi.
Olay, dün saat 17.00 sıralarında Muratpaşa’nın Tonguç Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı motorize yunus ekipleri, bir adresten aile içi şiddet ihbarı aldı. Olay yerine gelen yunus ekibi H.A. ve S.Ö., şahsı etkisiz hale getirmek istedi. Bu sırada polisten kaçan Fırat A., bir süre sonra yakalanacağını anlayarak taş atarak karşılık verdi. İddiaya göre polis ekipleri ile şahıs arasında yaşanan kovalamaca sırasında polislerden birisinin silahı yere düştü. Silahı alan şahıs ateş açarak 2 polisi ayaklarından yaraladı.
Devriye arkadaşlarının ihbarı ile olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi olay yerinde yapılan yaralı polislerden biri Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesine, diğeri özel hastaneye kaldırıldı. Polislerin hayati tehlikesinin bulunmadığı ve durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Şüpheli Fırat A. (26) ise polis ekipleri tarafından gözaltına alınarak karakola götürüldü. Polisin olayla ilgili çok geniş çaplı araştırması devam ediyor.
Antalya Valisi Ersin Yazıcı ile İl Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan, gittikleri ihbarda şüpheli tarafından bacaklarından vurulan polis memurlarını hastanede ziyaret etti. Konu ile ilgili sosyal medya hesabı üzerinden kısa bir açıklama yapan Vali Yazıcı, “Muratpaşa’nın Tonguç Caddesi’ndeki olaya müdahale esnasında yaralanan polislerimizi ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Rabbim polislerimize acil şifalar versin” sözlerine yer verdi. Öte yandan şüpheli şahsın Antalya İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’nde sorgusunun devam ettiği ve önümüzdeki saatlerde adliyeye sevkinin yapılacağı öğrenildi.

    Özkaya Sigorta

    En az 10 karakter gerekli
    Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.