DOLAR 32,4092 0.26%
EURO 35,3430 0.14%
ALTIN 2.324,390,23
BITCOIN 22912792,20%
Antalya
21°

PARÇALI BULUTLU

05:24

İMSAK'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Vatandaş Muhtar Şimşek’i fırçaladı I Şimşek ‘Ne yapsa haklı’ dedi

Vatandaş Muhtar Şimşek’i fırçaladı I Şimşek ‘Ne yapsa haklı’ dedi

ABONE OL
12:08 - 8 Nisan 2022 12:08
Vatandaş Muhtar Şimşek’i fırçaladı I Şimşek ‘Ne yapsa haklı’ dedi
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Alanya’da yaşayan yaşlı bir vatandaş Kestel Muhtarlığı’na gelerek otobüs duraklarında aylardır otobüs levhalarının olmadığını ve otobüslerin durmadığını söyleyerek Muhtar Şimşek’i fırçaladı. Muhtar Şimşek bu anları sosyal medya hesabından canlı olarak yayınladı.

İsmi öğrenilemeyen kadın, durak işaret levhalarının aylardır takılmaması konusunda Kestel Mahalle Muhtarı Muhterem Şimşek’e şikayette bulundu. Muhtar Şimşek, bu anları sosyal medya hesabından yayınladığı sırada ismi öğrenilemeyen yaşlı kadın, “Otobüs durağında 1 tane durak tabelası yok. Yolun karşı tarafında durak var. Diğer tarafındaki durakta tabela olmadığı için otobüs şoförleri durmuyor. Biz yaşlı insanız. Oradan oraya yürüyoruz. Biz bu insanları niye seçtik? Yaşlı insanların isteklerini yerine getirmesi için seçtik. Biz bunu yaptırması için her gün muhtara mı geleceğiz? Burada muhtarı niye seçiyoruz. Eksiklerimizi yetkililere bildirmesi için. Yetkililer lütfen işinizi doğru yapın. Otobüs duraklarında D harfi olan tabelaları yerine takın. Otobüs şoförleri ile sorun yaşamayalım. Bir vatandaş büyükşehir belediye başkanına, azalara, yetkililere erişemiyor. Sizi seçen biziz. Siz burada bir otobüs durağı plakası koyamıyorsunuz. Bu nedir? Bugün biz seçtiğimiz insanlarla muhatap olamıyorsak ne işleri var?” dedi.

“BU İŞİ YAPMANIN ANLAMI YOK”

Canlı yayın sürerken konuşan Şimşek de, “Büyükşehir yetkililerine, CHP İlçe Başkanı Coşkun Karadağ’a, meclis üyelerine, Büyükşehir Alanya Hizmet Müdürlüğü’ne sesleniyorum. Vatandaş bana da Büyükşehir’e de fırça atsa da haklı. Kendisinin buraya altıncı gelişi. Her gelişinde yetkilileri aradım. Durak için tabelayı takmadılar. Yaklaşık 6-7 ay oldu. Otobüs durağı için tabela takılamıyorsa bu işi yapmanın anlamı yok. Bu işi bıraksınlar. Vatandaş bir dahaki gelişinde kıyameti koparacağını söyledi. Vatandaşlar mağdur oluyor” diye konuştu.

 

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.