DOLAR 32,5998 0.38%
EURO 34,8045 0.19%
ALTIN 2.488,370,17
BITCOIN 21173523,62%
Antalya
21°

PARÇALI AZ BULUTLU

16:52

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
‘Vatandaşın talepleri doğrultusunda çalışmalara yön veriyoruz’

‘Vatandaşın talepleri doğrultusunda çalışmalara yön veriyoruz’

ABONE OL
10:27 - 3 Aralık 2021 10:27
‘Vatandaşın talepleri doğrultusunda çalışmalara yön veriyoruz’
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, Alanya Belediyesi’nin ilçenin her noktasında MHP’nin sosyal ve üretken belediyecilik anlayışı ile çalışmalarına devam ettiğini belirtti.

Cuma Pazarı alanında yapılacak proje için çalışmaların hızlı bir şekilde sürdürüldüğü aktaran Türkdoğan, “İnşallah önümüzde sezona kapalı otopark ve pazar yerinin yetişecek. Daha sonraki dönemde de üzerinde yapılacak olan dijital kütüphane ve kültür merkezinin de yetiştirileceği şekilde gece gündüz Alanya Belediyemiz tarafından çalışmalar devam etmekte. Şehrimiz için önemli bir vizyon oluşturacak bu projeyi önemsiyoruz. Son günlerde artış gösteren otopark meselesine de neşter vurmak suretiyle katkıda bulunacaktır” dedi.
Alanya Belediyesi’nin ilçedeki her bir vatandaşın talepleri doğrultusunda çalışmalarına yön verdiğini ifade eden Türkdoğan, “Başkanımız Adem Murat Yücel ve belediyede hizmet veren her bir çalışanımıza teşekkür ediyorum. Vatandaşımızın dertleri ile dertlenip sorunlarına hızlı bir şekilde çözümler üretmeye devam ediyorlar. Bu vesile ile bizler de önümüzdeki dönemde belediyemizin yaptığı çalışmaları sahada inceleyerek hem kamuoyuna hem de vatandaşlarımızla ilçe teşkilatı olarak paylaşacağız” diye konuştu.

 

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.