DOLAR 32,3240 0.21%
EURO 35,1422 0.01%
ALTIN 2.298,010,92
BITCOIN 2281671-0,73%
Antalya
19°

PARÇALI BULUTLU

16:44

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
VEKİL HACIARİFOĞLU’NDAN BÖCEK’E ZİYARET

VEKİL HACIARİFOĞLU’NDAN BÖCEK’E ZİYARET

ABONE OL
10:48 - 16 Kasım 2020 10:48
VEKİL HACIARİFOĞLU’NDAN BÖCEK’E ZİYARET
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mehmet Hacıarifoğlu, Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde tedavisi devam eden Başkan Muhittin Böcek’i ziyaret etti. Ziyarete Başkan Muhittin Böcek’in oğlu Mustafa Gökhan Böcek de eşlik etti.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in Akdeniz Üniversitesi Hastanesinde tedavisi devam ediyor. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mehmet Hacıarifoğlu, Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde Başkan Muhittin Böcek’i ziyaret etti. Ziyarete Başkan Muhittin Böcek’in oğlu Mustafa Gökhan Böcek ile Başkan Böcek’in ağabeyi Şadi Böcek de eşlik etti.

 

‘BAŞKANIMIZIN İYİYE GİTMESİ BENİ MUTLU ETTİ’

Ziyaret sonrasında kısa bir açıklama yapan Başkanvekili Hacıarifoğlu, “Başkanımız Muhittin Böcek’i çok iyi gördüm, sağlığının her geçen gün iyiye gitmesi beni çok mutlu etti. Belediye konularında sohbet ettik. Kendisine, görevine dönene kadar emanetine sahip çıkmaya devam edeceğimi söyledim. Kendisi de bu duruma sevindi. Şimdiye kadar aldığım her kararda ve attığım her adımda olduğu gibi, bundan sonrada aynı hassasiyetle Başkanımız Muhittin Böcek’i temsil etmeye devam edeceğim” dedi.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.