DOLAR 32,4894 -0.17%
EURO 34,9983 0.41%
ALTIN 2.433,810,45
BITCOIN 2096115-0,70%
Antalya
24°

PARÇALI BULUTLU

02:00

YATSI'YA KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
YANGIN BİR ANDA EVİN ETRAFINI SARDI

YANGIN BİR ANDA EVİN ETRAFINI SARDI

ABONE OL
17:04 - 18 Temmuz 2020 17:04
YANGIN BİR ANDA EVİN ETRAFINI SARDI
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Antalya’nın Kumluca ilçesine bağlı Yenikışla Mahallesinde meydana gelen yangında bir ev kullanılmaz hale geldi. Yangında ölen ya da yaralanan olmadı.
Kumluca ilçesine bağlı Yenikışla Mahallesinde saat 12.00’de meydana gelen yangında, cennet Yıldırım adlı yaşlı bir kadının oturduğu ev kullanamaz hale geldi. Mahallenin yakınlarında otluk alanda başlayan yangın bir anda evin etrafını sardı. Yangına ilk müdahaleyi Kumluca Orman İşletme Müdürlüğüne bağlı Orman yangın Ekipleri yaptı. Yangının mahalledeki diğer evlere ve ormana sıçramaması için orman söndürme helikopteri ve Antalya Büyükşehir Belediyesi Kumluca İtfaiye Birimine bağlı ekipler de yangını söndürmek için yangın alanına yönlendirildi. Yangın diğer evlere ve ormanlık alana sıçramadan söndürüldü.
Yenikışla Mahalle sakinlerinden Turgut Uysal, “Yangın mahallemize yakın bir noktadaki otluk alanından başladı. Cennet Yıldırım adlı yaşlı kadının evine kadar geldi. Yangına ilk önce Orman Yangın Söndürme ekipleri müdahale etti. Ardından yangın söndürme helikopteri geldi. Daha sonra itfaiye ekipleri de geldi. Yangın ekiplerin müdahalesi sonucu diğer evlere geçmeden söndürüldü. Çok korktuk. Can kaybımız yok. Bir evimiz yandı ama buna da şükür” dedi.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.