DOLAR 32,5759 0.07%
EURO 34,8742 0%
ALTIN 2.439,420,40
BITCOIN 2169568-0,09%
Antalya
21°

PARÇALI BULUTLU

13:08

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Yangınla mücadelede yağmur sevinci

Yangınla mücadelede yağmur sevinci

ABONE OL
10:54 - 7 Ağustos 2021 10:54
Yangınla mücadelede yağmur sevinci
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Gündoğmuş ve Manavgat’ta günlerdir devam eden yangınlar dün kontrol altına alındı. Bu sabah ise Antalyalılar güne yağmurla başladı. Kent merkezinde etkili olan yağmurun gün içinde yangından küle dönen iki ilçeye de uğraması bekleniyor.
11 gündür yangınlarla boğuşan Antalya’da bu sabah vatandaşlar sevinçle uyandı. Kent merkezinin bazı bölgelerinde sabah saatlerinden beri yağmur etkili oldu. İşte giderken hazırlıksız yakalanan vatandaşlar, otobüs duraklarına sığındı.

VATANDAŞ DURUMDAN MEMNUN

Orman yangınlarıyla mücadele edilen bölgede sağanak etkili olması vatandaşları mutlu etti. Bir vatandaş, yangınların kendilerini çok üzdüğünü ancak yağmuru görünce mutlu olduğunu ifade etti.

YAĞMUR, MANAVGAT VE GÜNDOĞMUŞ’A DA UĞRAYACAK

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi yetkililerinden alınan bilgiye göre, bölgede hava parçalı bulutlu, merkezde aralıklarla sağanak etkili olacak. Öğleden sonra Manavgat ve Gündoğmuş’ta, akşam saatlerinde ise Alanya’da yağışların etkisini sürdürmesi, yarından itibaren sıcaklıkların tekrar 38 derecelerin üzerine çıkması bekleniyor.

 

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.