DOLAR 32,3792 0.13%
EURO 34,9912 -0.23%
ALTIN 2.324,570,22
BITCOIN 22970012,07%
Antalya
21°

PARÇALI BULUTLU

05:24

İMSAK'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Yangınzede çocuklar, ünlü rap sanatçılarıyla bir araya geldi

Yangınzede çocuklar, ünlü rap sanatçılarıyla bir araya geldi

ABONE OL
17:59 - 20 Aralık 2021 17:59
Yangınzede çocuklar, ünlü rap sanatçılarıyla bir araya geldi
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Ünlü rap müzik sanatçıları Sarp Palaur (Şanışer) ve Samet Gönüllü (Sokrat), Manavgat Belediyesi’nin organizasyonuyla Farkına Var Sivil Toplum Platformu üyelerinden 23 gönüllüyle birlikte Manavgat’a gelerek yangınzede çocuklarla buluştu.
Platform üyeleri ve rap müzik sanatçılarını Atatürk Kültür Merkezi’nde Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’i temsilen başkan yardımcıları ve birim müdürleri ağırladı. Gönüllü platform üyeleri, çocukların güzel bir gün geçirmesini sağlamak amacıyla bilim gösterisi ve yüz boyama etkinliği gösterileri de düzenleyerek, hep birlikte oyunlar oynadı. Etkinlik sonunda gönüllüler, çocuklara mont, oyuncak ve bot hediye etti.

“Her şey onlar için”

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, “Gönüllülerimiz Manavgat’ımızdaki yangınzede çocuklarımızla bir araya gelerek onların sosyal yaşama adapte olmalarına katkı sağladılar. Hayata ve insana dokunan tüm çalışmaların içerisinde yer almaya ve toplumun her kesimiyle paylaşmaya devam edeceğiz. Sanatçılarımıza ve platform üyelerimize çalışmalarında başarılar diliyorum. Bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonraki tüm çalışmalarımızı çocuklarımız için gerçekleştirmeye devam edeceğiz” dedi.

 

 

 

 

 

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.