DOLAR 32,6049 0.31%
EURO 34,7686 0.04%
ALTIN 2.495,640,46
BITCOIN 20721964,25%
Antalya
19°

PARÇALI BULUTLU

04:46

İMSAK'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
YENİ TİYATRO DERGİSİ JÜRİSİ ALANYA’YA GELECEK

YENİ TİYATRO DERGİSİ JÜRİSİ ALANYA’YA GELECEK

ABONE OL
09:56 - 10 Eylül 2020 09:56
YENİ TİYATRO DERGİSİ JÜRİSİ ALANYA’YA GELECEK
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Geçtiğimiz yıl ilki gerçekleşen ve Alanya Belediye Tiyatrosu’na 7 ödül kazandıran, Türkiye’nin hakemli tek tiyatro yayını olan Yeni Tiyatro Dergisi’nin Anadolu Ödülleri hayli ses getirmiş, Akdeniz’in en güzel şehri Alanya’ya kültür sanatın ne kadar yakıştığını göstermişti.

 

İkinci Anadolu Ödülleri için bu yıl hazırlanmakta olan Brecht’in Kafkas Tebeşir Dairesi özelinde pek yakında yeni bir takvimle bir kez daha Alanya’ya gelecek olan Yeni Tiyatro Dergisi jürisi, başta Dr. Öğretim Üyesi Erbil Göktaş ve Prof. Dr. Sema Göktaş olmak üzere Yetkin Yüksel, Hacer Akbaba ve Mustafa İri ile birlikte Belediye Tiyatrosu’nun yeni oyunlarını değerlendirmeye alacaklar.
Öte yandan derginin bu yıl sekizincisi gerçekleşecek olan İstanbul’daki Emek ve Başarı Ödülleri de dün açıklandı. İlginç bir kazananlar listesi ile merak uyandıran tercihlerini bizlerle paylaşan jüri koordinatörleri Mustafa İri ve Yetkin Yüksel, Alanya’da çok sayıda takipçisi olan ünlü oyuncu Bergüzar Korel’in En İyi Kadın Oyuncu ödülünü kazanması konusunda şunları söylediler: “Bizler işini iyi yapan, dürüst insanlarız. Ve sahnede işini iyi yapan dürüst bir oyuncu gördüğümüzde bunu hemen anlarız. Sevgili Bergüzar Korel, Kızlar ve Oğlanlar adındaki oyunda hem kadına şiddet meselesini çok iyi çözümledi, hem de çarpıcı bir oyunculuk sergiledi. Biz bundan çok etkilendik.”
Yeni Tiyatro Dergisi Emek ve Başarı Ödülleri normal koşullarda her yıl Mayıs ayında gerçekleşiyor. Pandemi nedeniyle 2020 ödül törenini Ekim ayı sonunda yapacak olan derginin konuyla ilgili detayları Eylül sayısında açıklanacak.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.