DOLAR 32,3814 0.16%
EURO 35,0777 -0.11%
ALTIN 2.324,200,22
BITCOIN 2267740-0,51%
Antalya
22°

PARÇALI AZ BULUTLU

16:44

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Yerli ve yabancı turistler sahile akın etti

Yerli ve yabancı turistler sahile akın etti

ABONE OL
16:39 - 22 Ekim 2022 16:39
Yerli ve yabancı turistler sahile akın etti
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Turizm kenti Antalya’da yazdan kalma günler devam ediyor. Güneşli havayla birlikte dünyaca ünlü Konyaaltı Sahili’nde yoğunluk oluştu.
Turizm kenti Antalya’da sıcak ev güneşli hava etkisini devam ettiriyor. Hava sıcaklığının 26 dereceyi bulduğu kentte hafta sonunu da fırsat bilen Antalyalılar dünyaca ünlü Konyaaltı Sahili’ne akın etti. Yabancı turistler deniz keyfi yaparken, bazı tatilciler ise ekim güneşinde bronzlaşmayı tercih etti. 25 derecelik Akdeniz’in mavi sularında çocuklarında aileleriyle yüzdüğü görüldü. Sahil kesimi kadar çevredeki yeşil alan ve parkta da ailelerin dinlenip, kahve keyfi yaptıkları gözlemlendi. Akdeniz’in turkuaz rengi ve sahildeki kalabalık drone ile de görüntülendi.
Denizden çıkan Mustafa Demirel, “Antalya deniziyle güneşiyle kumuyla çok güzel bir kent. Herkesin gelmesini isterim. Gördüğünüz gibi yabancılarda burada sürekli denize giriyorlar. Dünyanın her tarafından gelen insanları burada görüyoruz. Bu mevsimde hala denize giriyoruz. Sahilde şuan çoğunluğu yabancı yerli azaldı. Yabancılar daha çok yüzüyor. Her sene kasım ayının ortasına kadar burada olurum. Geçen hafta hava biraz soğuktu ama bugün sıcaklık daha fazla” dedi.

 

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.