DOLAR 32,3672 0.14%
EURO 34,9628 -0.32%
ALTIN 2.323,860,20
BITCOIN 22818871,33%
Antalya
19°

PARÇALI BULUTLU

13:15

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Hasan Yiğit ve Başkan Darı polemiğinde yeni gelişme!

Hasan Yiğit ve Başkan Darı polemiğinde yeni gelişme!

ABONE OL
13:09 - 8 Nisan 2022 13:09
Hasan Yiğit ve Başkan Darı polemiğinde yeni gelişme!
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Alanya Pazarcılar Odası eski Başkanı Hasan Yiğit daha önce tazminat davası açacağını açıkladığı Alanya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Darı ile barıştı.

27 Mart’ta Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen Alanya Pazarcılar Odası’nın 9’uncu olağan genel kurulunda konuşan Ali Darı, “Bu yaptığınız protokol yasalara uygun değil. Burada her şeyin açık ve net olması lazım. Bu oda hakkında çok büyük şaibeler var” diye konuşmuştu.

“RENCİDE ETMEYE HAKKI YOK” DEMİŞTİ

Darı’nın sözlerinin ardından odanın eski Başkanı Hasan Yiğit tazminat davası açacağını söylemişti. Yiğit, “Ben bu odada 8 yıldır başkanlık yaptım. Ne kimsenin hakkını yedim ne de yedirdim. Benim odamda şaibe olması ihtimali bile söz konusu değil. Ali Darı neden böyle bir şey yaptı anlamış değilim. Bizleri kamuoyu önünde rencide etmeye hakkı yok. Bu yüzden kendisine dava açacağım. Mahkemede görüşürüz” demişti. Yaşananların ardından bir araya gelen Yiğit ve Darı barıştılar. Yiğit, Darı’ya açacağı tazminat davasını da geri çektiğini söyledi.

 

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.