DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 2069710-1,73%
Antalya
18°

HAFİF YAĞMUR

13:08

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
YILDIZ A TAKIMINDA! ŞİMDİ AYTEMİZ DÜŞÜNSÜN

YILDIZ A TAKIMINDA! ŞİMDİ AYTEMİZ DÜŞÜNSÜN

ABONE OL
18:32 - 18 Mart 2021 18:32
YILDIZ A TAKIMINDA! ŞİMDİ AYTEMİZ DÜŞÜNSÜN
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

MHP’nin kurucu Genel Başkanı Alparslan Türkeş’in vefatının ardından, 1997’de yapılan olağanüstü kongre sonrasında genel başkanlık koltuğuna oturan Devlet Bahçeli, bugün yapılan kurultayda 9. kez güven tazeledi. Kongrede oy kullanan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, Alanya Belediye Meclis Üyesi Ali Şahin ve Hüseyin Yıldız da sabah saatlerinde kongre salonundaki yerlerini aldı.

MHP’nin Alanya’daki önemli isimlerinden olan Hüseyin Yıldız, partinin beyni sayılan Merkez Yürütme Kurulu’na girme başarısı gösterdi. Böylece her ikisinin de Ankara ile ilişkileri üst düzeyde olan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ve MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan’ın ardından Hüseyin Yıldız’ın MYK’ya girmesi, “Alanya’nın eli daha da güçlendi” şeklinde yorumlandı. Öte yandan Başkan Yücel’le arası çok iyi olan Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz’ın yeniden MYK’da olması da dikkat çekti.

Bu arada Alanya’nın Yeşilöz Mahallesi’ndeki Aytemiz Dolum Tesisleri’nin bölgeden gitmesi için yıllardır mücadele veren Hüseyin Yıldız’ın, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin A Takımı’na girmesiyle Aytemiz’i nasıl bir sürecin beklediği merak konusu oldu. Büyük Alanya TV’de katıldığı Politika Kulisi programında “Ya Aytemiz gidecek, ya ben” diyerek kararlılığını sergileyen Hüseyin Yıldız’ın, Alanyaspor’un da sponsoru olan, Ak Parti dışındaki tüm siyasi partilerin, çevrecilerin, turizmcilerin ve hukukçuların karşı çıktığı Aytemiz’in Alanya’da gitmesi için daha etkin çalışma yapması bekleniyor.

Alanyaspor’a isim sponsoru olduğu için çok rahat davrandığı konuşulan, Alanya’nın dinamiklerinin serzenişlerine aldırmadığı ileri sürülen Aytemiz’in Alanya’da gitmesi için yıllardır mücadele eden Hüseyin Yıldız’ın bundan sonra daha etkin çalışmalar yapacağı, konuyu MHP’nin MYK’sında gündeme getireceği ifade ediliyor.

 

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.