DOLAR 32,6018 0.38%
EURO 34,8007 0.16%
ALTIN 2.493,830,39
BITCOIN 20891755,27%
Antalya
19°

PARÇALI AZ BULUTLU

13:09

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Yılmaz Bağışlar’dan yeşil parkalı açıklama

Yılmaz Bağışlar’dan yeşil parkalı açıklama

ABONE OL
03:24 - 6 Şubat 2023 03:24
Yılmaz Bağışlar’dan yeşil parkalı açıklama
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Alanya Belediye Meclis Üyesi, Mahmutlarspor Başkanı, İnşaat Mühendisi Yılmaz Bağışlar, kendisi hakkında asılsız haberler yaptıklarını belirttiği gazeteciler hakkında Alanya Cumhuriyet Başsavcılığı’na avukatı aracılığı ile suç duyurusunda bulunduğunu açıkladı.

Yaptığı suç duyurusu ile gündeme gelen Yılmaz Bağışlar, sosyal medya hesabından suç duyurusu yaptığı gazeteci için ikinci bir açıklama paylaştı. Bağışlar’ın yeşil parkalı pozuyla verdiği mesaj ise dikkat çekti.

Bahse konu gazetecinin Cumhuriyet Halk Partisi üyesi olduğunu belirten Bağışlar, “Cumhuriyet Halk Partisi üyesi geçinerek Mahmutlar’da yıllarca kendi ‘kaşe ticaretini’ yapan bir kısım müptezelleri parti disiplin kuruluna sevk eden, bu memleketin cumhuriyet gençliğine sahip çıkmak adına Kuvayi Milliye ruhuyla kurulan, Ata’mızın mirası Cumhuriyet Halk Partisi’nin Alanya İlçe Başkanı Coşkun Karadağ ve yönetim kurulu ile Antalya İl Başkanı sn Nuri Cengiz ve yönetim kuruluna bir kısım kaşecileri partimizde barındırmadığı için teşekkür ederim” dedi.

    Özkaya Sigorta

    En az 10 karakter gerekli
    Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.