DOLAR 32,3834 0.18%
EURO 35,0000 -0.26%
ALTIN 2.324,440,23
BITCOIN 2265534-0,83%
Antalya
21°

PARÇALI BULUTLU

13:15

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Yılmaz Bağışlar’ın sahil güvenliği projesi hayata geçiyor

Yılmaz Bağışlar’ın sahil güvenliği projesi hayata geçiyor

ABONE OL
18:18 - 3 Mayıs 2023 18:18
Yılmaz Bağışlar’ın sahil güvenliği projesi hayata geçiyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Alanya Belediye Meclis Üyesi, İnşaat Mühendisi Yılmaz Bağışlar’ın projesi hayata geçiyor.

Artık Alanya’nın tüm sahillerinde güvenlik görevlileri mesai yapacak.

Konuyu ilk kez gündeme getiren ve kamu kurumları ile stk’lara öneren Yılmaz Bağışlar, şu açıklamayı yaptı:

“Değerli dostlarım. Alanya Belediye Meclisi üyesi olarak proje geliştirip Alanya Kaymakamlığı’na ve Alanya Belediyesi’ne ilettiğimiz ve uzun zamandır üzerinde çalıştığımız sahillerimizin güvenliği ve temizliği hususunda bu sezon başında gelişmeler olacağını daha önce siz hemşehrilerimiz ile paylaşmıştık.

Çok güzel bir gelişmeyi sizlere paylaşmak istiyorum. Geçtiğimiz sene, Alanya Belediye Meclisi olarak aldığımız karar gereğince sahil büfelerimizin tek tip ahşap proje yapımı konusunu başarılı şekilde uyguladık.

Hemen ardından paylaştığımız proje ile sahillerimizin güvenliği ve temizliği hususunu Alanya Kaymakamı sayın Dr. Fatih Ürkmezer öncülüğünde, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı sayın Muhittin Böcek, Alanya Belediye Başkanı sayın Adem Murat Yücel, ALTİD Başkanı sayın Burhan Sili ve işletmecilerimizle bu sezon başladığımız uygulamaları sizlerle de paylaşmak istiyorum.

Kargıcak Mahallesi’nde 3 kişi, Mahmutlar Mahallesi’nde 5 kişi, Kestel Mahallesi’nde 3 kişi, Tosmur Mahallesi’nde 2 kişi ve Oba Mahallesi’nde 3 kişi olmak üzere, Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından güvenlik görevlileri bugün itibariyle hizmet vermeye başlamıştır. Ayrıca Alanya Belediyesi Temizlik Müdürlüğü tarafından haftalık yapılacak görevlendirmeler ile sahillerimizin temizliği rutin olarak yapılacaktır.

Bu güzel hizmeti gerek vatamdaşlarımız, gerekse işletmecilerimiz memnuniyetle karşılamaktadır. Emeği geçen, öncelikle Sn. Kaymakamımıza, belediye başkanlarımıza ve ALTİD’e teşekkür ediyoruz. Vatandaş ve işletme sahipleri olarak bizlere de görev düşüyor, Alanya turizmimizin geleceği için el birliğiyle bu memleketin katma değerine destek olacağız.”

    Özkaya Sigorta

    En az 10 karakter gerekli
    Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.