DOLAR 32,5372 -0.04%
EURO 34,9415 0.11%
ALTIN 2.437,460,32
BITCOIN 21712420,01%
Antalya
21°

PARÇALI BULUTLU

13:08

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Zavlak’tan hükümete ironik eleştiri!

Zavlak’tan hükümete ironik eleştiri!

ABONE OL
16:05 - 3 Ağustos 2021 16:05
Zavlak’tan hükümete ironik eleştiri!
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Alanya Belediye Meclisi’nin İYİ Parti’li üyesi Hacı Mevlüt Zavlak, orman yangınlarına müdahaledeki yetersizlik nedeniyle iktidarı eleştirdi.

“Şu günlerde tam bir demokrasi ortamı var. Bakın vatandaş ne istiyorsa hükümet yapıyor” diyerek ironik bir şekilde iktidarı eleştiren Zavlak, konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “Muhalif kanadın sosyal medyada günlerdir ısrarla ‘TOMA’lar nerede? Neden yangını söndürmeye gönderilmiyorlar?’ sıkıştırmaları üzerine sonunda 150 TOMA (Toplumsal Olaylara Müdahale Aracı) yatmak yerine yangına gönderildi. Yine muhalif kanadın ‘Ordumuz nerede? Kahraman Mehmetçiğimiz neden yanımızda değil? Azerbaycan bile asker gönderdi’ diye günlerdir kopardıkları patırtıdan sonra da Sn. Akar açıklama yapmış. Şuraya bu kadar gönderdik, gönderiyoruz diye” şeklinde konuştu.

Türkiye’deki pek çok noktayı adeta küle çeviren orman yangını için sosyal medyada başlatılan ‘Global Call’ ve ‘Help Turkey’ etiketli hashtaglere ilişkin çağrılara yönelik yapılan eleştirilere de sert tepki gösteren Zavlak,”Siz söndüremeyecekseniz bari elin adamı gelsin söndürsün. Yardım çağrısı yapalım diyenlere başta “vatan haini serefsizler” çıkışları yapılsa da başka ülkelerin uçakları kabul edildi. Gelmeye devam ediyorlar. Yani bu krizi vatandaş sosyal medya üzerinden yetkililerle baya el ele çözüyor. Geç oluyor, güç oluyor ama çok şükür oluyor” ifadelerini kullandı.

 

 

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.