DOLAR 32,5893 0.22%
EURO 34,8027 0.38%
ALTIN 2.412,55-0,82
BITCOIN 21593800,40%
Antalya
22°

PARÇALI AZ BULUTLU

13:08

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
ZAVLAK’TAN ‘VİTRİN MANKENİ’ TEPKİSİ

ZAVLAK’TAN ‘VİTRİN MANKENİ’ TEPKİSİ

ABONE OL
09:59 - 2 Ocak 2021 09:59
ZAVLAK’TAN ‘VİTRİN MANKENİ’ TEPKİSİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

CHP’li Alanya Belediye Meclis Üyesi Nazmi Zavlak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, CHP Parti Meclis Üyesi Sevgili Kılıç’a yönelik söylemlerine tepki gösterdi.

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhuriyet Halk Partisi Parti Meclisi Üyesi Sevgi Kılıç’a yönelik olarak, ‘vitrin mankeni’ ifadesini kullanması, CHP’lilerin tepkisine yol açtı. CHP’li Alanya Belediye Meclis Üyesi Nazmi Zavlak da konuya ilişkin, “PM üyemiz Sevgi Kılıç ve başörtülü kadınlarımız ‘vitrin mankeni’ olarak nitelendirilmemeli, başörtüsü siyasi malzeme olarak kullanılmamalıdır. Ayrıştırıcı ve kutuplaştırıcı dilin yerine değerlerimize saygılı, bütünleştirici ve kucaklayıcı bir anlayışın hakim olması dileğiyle” dedi.

Öte yandan Sevgi Kılıç ise şu ifadeleri kullandı: “Sayın AK Parti Genel Başkanının bana vitrin mankeni demek suretiyle biz kadınlara yapmış olduğu hakareti şiddetle kınıyorum. Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kollarından gelen bir Parti Meclisi Üyesi olarak bir kez daha söylüyorum; İlk seçimde Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında inanç, etnik köken, kılık kıyafet veya başka hiçbir ayrım olmadan kadınlar toplumun her alanında eşit haklara sahip olacak ve toplumsal barış sağlanacak. Sözümüz söz!”

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.