DOLAR 32,3431 0.18%
EURO 35,2150 0.06%
ALTIN 2.246,360,14
BITCOIN 2126792-3,06%
Antalya
18°

AÇIK

13:18

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
SON DAKİKA I Mustafa Toklu’dan müjde: Alanya’ya doğalgaz geliyor

SON DAKİKA I Mustafa Toklu’dan müjde: Alanya’ya doğalgaz geliyor

ABONE OL
14:22 - 13 Haziran 2021 14:22
SON DAKİKA I Mustafa Toklu’dan müjde: Alanya’ya doğalgaz geliyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Antalya ve Mersin’de BOTAŞ Boru Hatları ile Petrol Taşıma A.Ş. tarafından Döşemealtı, Aksu, Manavgat, Alanya, Gazipaşa, Anamur İlçeleri mevkiinde ‘‘Manavgat-Alanya-Gazipaşa-Anamur’’ İlçeleri Doğalgaz Boru Hattı (MAGA DGBH) projesinin yapılması için düğmeye basılıyor. ‘Halkın Katılımı Toplantısı’ ile söz konusu proje için Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) toplantısı Alanya’da gerçekleştirilecek.

Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Alanya İlçe Başkanı Mimar Mustafa Toklu konuya ilişkin yapmış olduğu açıklamada, ‘‘Manavgat, Alanya, Gazipaşa, Anamur İlçeleri Doğalgaz Boru Hattı (MAGA DGBH) projesinin başlayacağı müjdesini buradan vatandaşlarımıza duyurmanın heyecanını yaşıyoruz. İlgili birimlerle gerçekleştirdiğimiz görüşmeler neticesinde, Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) Genel Müdürlüğündeki süreç devam etmekte ve etki analizi ve rapor oluşturma aşaması hızla tamamlanmaktadır.

Dışişleri Bakanımız Sayın Mevlüt Çavuşoğlu’nun çabaları ve girişimleri sonucunda bölgemizin doğal gaz’a biran evvel ulaşabilmesi gerekli çalışmalar tüm hızıyla sürmekte olup 23 Haziran 2021 tarihinde Alanya’da gerçekleştirilecek ‘Halkın Katılımı Toplantısı’’ ile ilgili kurumlarımız tarafından halkımıza gerekli bilgilendirmeler de yapılacaktır. Kurumlarımız koordinasyonunda yardımcı olunacak bilgilendirme toplantısının ardından detaylı bir rapor hazırlanacaktır.

Süreci en başından beri Dışişleri Bakanımız Sayın Mevlüt Çavuşoğlu, bölge Milletvekillerimiz ve AK Parti Alanya İlçe Teşkilatı olarak yakinen takip etmekteyiz. Alanya’mızın uzun yıllardır beklediği doğal gaz’ı İnşallah en kısa sürede halkımızla buluşturmak için gerekli adımları atıp konunun da an ve an takipçisi olacağız. Doğal gaz’ın Alanya’mıza gelecek olmasında büyük payı olan Dışişleri Bakanımız Sayın Mevlüt Çavuşoğlu’na, bölge Milletvekillerimize sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.’’ ifadelerine yer verdi.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.