DOLAR 32,3636 -0.37%
EURO 34,7053 -0.33%
ALTIN 2.393,51-1,19
BITCOIN 18959060,67%
Antalya
24°

HAFİF YAĞMUR

16:57

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
6. Alanya Üniversite Tanıtım Günleri BAŞLADI

6. Alanya Üniversite Tanıtım Günleri BAŞLADI

ABONE OL
09:43 - 15 Mart 2024 09:43
6. Alanya Üniversite Tanıtım Günleri BAŞLADI
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

“Geleceğe Açılan Kapınız” sloganıyla bu yıl 6’ncı kez düzenlenen Alanya VI. Üniversite Tanıtım Günleri, Alanya Kültür Merkezi’nde düzenlendi.

Onlarca üniversitenin tanıtım standı kurduğu etkinliğe; Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer, Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Akbaş, ALKÜ Rektörü Prof. Dr. Kenan Ahmet Türkdoğan, Alanya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mesut Güner, İlçe Millî Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz, öğretmenler ve üniversiteye hazırlanan adaylar katıldı. Etkinlik, protokol heyetinin ve öğrencilerin kurdele kesiminin ardından başladı.

Programın açılışını gerçekleştiren Kaymakam Ürkmezer, katılımcılarla birlikte üniversite bilgilendirme stantlarını inceledi. “Öğrencilerimizin her zaman yanındayız” diyen Kaymakam Ürkmezer, “Her yıl öğrencilerimizin üniversite tercihlerine yardımcı olmak ve üniversiteleri tanıyıp sundukları imkanları objektif şekilde görebilmeleri için hazırladığımız üniversite tanıtım günlerinin bu yıl 6’ncısını düzenliyoruz. 30’un üzerinde üniversiteyi öğrencilerimizle buluşturuyoruz. Ayrıca öğrencilerimizin sınav stresini azaltmak ve motivasyon sağlamak amacıyla akademisyen ve yazarlar tarafından seminerler verilecek. Yeni bir basamak olan üniversite hayatında öğrencilerimizin bundan önce olduğu gibi bundan sonra da her zaman yanındayız. Öğrencilerimize başarılı seçimler diliyor, üniversite tanıtım günleri programına katkıda bulunan ve emeği geçen tüm herkese teşekkür ediyorum” dedi.

    Özkaya Sigorta

    En az 10 karakter gerekli
    Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.