DOLAR 32,4460 0.07%
EURO 34,8109 -0.07%
ALTIN 2.426,08-0,35
BITCOIN 20525661,51%
Antalya
23°

AZ BULUTLU

13:06

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
ALANYA’DA SAĞLIK ÇALIŞANLARINA BASKI İDDİASI

ALANYA’DA SAĞLIK ÇALIŞANLARINA BASKI İDDİASI

ABONE OL
19:03 - 10 Nisan 2020 19:03
ALANYA’DA SAĞLIK ÇALIŞANLARINA BASKI İDDİASI
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Oba Mahallesi, Çarşamba Caddesi’nde bulunan Kemal Soylu Cebeci Sitesi’nin whatsapp gurubunda paylaşılan duyuru sağlık çalışanlarını şok etti. Site yönetimi ilanında önce alınan tedbirleri anlattı, sonra da sitede yaşayan sağlık çalışanlarının sınırlı hareket etmesini istedi. Duyuruda Başhekimin ismi de kullanılınca olay davalık oldu. İlginç duyuru Kemal Soylu Cebeci Sitesi’nin whatsapp grubunda paylaşıldı.

Site yönetimi “Değerli site sakinlerimiz, malum korona virüs salgını nedeni ile yaklaşık bir aydır çeşitli tedbirler alınmakta. Bu süreçte sitemizde yapılması planlanan birçok faaliyet her şey normale döndüğünde gerçekleştirilecektir” diye başlayan paylaşımında alınan önlemleri sıraladı. Mesajın son bölümünde ise, “Bu kapsamda belki de en önemli görev yine sağlıkçılarımıza düşmektedir. Alanya Eğitim Araştırma Hastanesi Başhekimi ile yaptığım görüşmede istekleri doğrultusunda konuk evini kullanabilecekleri belirtildi. Bu aşamada özellikle iş elbiseleri ile kesinlikle sosyal yaşam alanlarına çıkılmaması gerektiğini her türlü izolasyona ve sosyal mesafeye normal vatandaşlardan daha fazla riayet etmeleri gerektiği, bu işin hiç bir şekilde şakasının olmadığını belirttiler” ifadesi kullanıldı.

Mesajda sitede sağlık konuk evi tahsisi edildiği ifade edilirken, böyle bir durum olmadığı, mesajın sitede yaşayan sağlık çalışanları üzerinde baskı kurma amaçlı olduğu belirtildi. Mesajda ismi geçen Alanya Eğitim Araştırma Hastanesi Başhekimi Hüseyin Lakadamyalı da konudan haberi olmadığını, isminin kullanıldığını kaydetti. Lakadamyalı, “Konu tamamen asılsız. Gerekli yasal girişimlerde bulunduk” dedi.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.