DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2032946-2,30%
Antalya
21°

PARÇALI BULUTLU

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
‘AK PARTİ SANDIĞA GÖMÜLECEK’

‘AK PARTİ SANDIĞA GÖMÜLECEK’

ABONE OL
13:59 - 29 Ocak 2021 13:59
‘AK PARTİ SANDIĞA GÖMÜLECEK’
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Alanya ziyaretinde konuşan CHP İl Başkanı Nusret Bayar, “2021’de de turizm çalışanları ve esnafı akıbetlerinin ne olacağı belli değil. AK Parti’nin ülkeye yaptığı bu eziyet yeter. Sandık konulacak, Ak Parti’nin sonu sandığın dibinde görülecek” dedi. CHP Antalya İl Başkanı Nusret Bayar, CHP Antalya Milletvekili Aydın Özer ve il yöneticileri bu sabah Alanya’ya geldi. CHP İlçe Teşkilatı’na gelen Nusret Bayar ve il yöneticileri, önce CHP İlçe Başkanı Coşkun Karadağ ve yönetim kurulu üyeleriyle buluştu. Salonu dolduran partililere hitap eden İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, “Pandemi döneminde buraya gelen il başkanıma çok teşekkür ederim. Cumhurbaşkanı geçen hafta ‘CHP’yi göremiyorum’ dedi. CHP halkın içinde, her yerde” dedi.

Antalya Milletvekili Aydın Özer, “Alanya’da esnafla ilgili sorunları konuşacağız. Esnaf zorda. Turizm esnafı daha da zorda. 2020 yılı turizmde kaybedilmiş bir yıl. Esnafın dertlerini dinleyeceğiz. Bunları rapor haline getireceğiz ve CHP Genel Başkanı’na ileteceğiz. CHP sahada. Seçimden seçime değil, her gün sahada olacağız. Artık inandığımız bir şey var. Millet İttifakı iktidara yürüyor. Ülkeyi tek adam yönetiminden kurtaracağız. Vatandaş Ak Parti ve onun uzantılarından uzaklaşmak istiyor” diye konuştu.

CHP Antalya İl Başkanı Nusret Bayar,”CHP otel lobilerinde değil meydanlarda. Halkımızla iç içeyiz. Halkımızın sorunlarının yanındayız. Türkiye iyi yönetilmiyor. Pandemi süreci de iyi yönetilemiyor. Türkiye’nin en büyük sorunu işsizlik, hayat pahalılığı. Bugün Alanya esnafını ve muz üreticilerini ziyaret edeceğiz. İnsanlar her şeyinden tasarruf edebilir ama Türkiye’de şu an kuru ekmekten tasarruf eder hale geldi. Fırıncılar ekmek satış oranlarının aynı olduğunu ancak çıkardıkları ekmek oranının azaldığını söyledi. Türkiye ekonomisi beşli çeteye teslim edildi. Vatandaş seçim, bir an önce sandık konulsun diyor. ‘Ak Parti’ye sandıkta gününü göstereceğiz’ diyor. 850 TL emekli maaşı ile bir yaşam düşünülebilir mi? Emekli maaşı asgari ücret seviyesinde olmalı. Seçimde iktidara geleceğiz. AK Parti’nin yok ettiği kazanımları geri getireceğiz” ifadelerini kullandı.

Bayar’ın konuşmasının ardından CHP’nin üreticiler ve esnafla buluşması programına geçildi.

 

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.