DOLAR 32,3759 0.15%
EURO 34,9784 -0.3%
ALTIN 2.324,430,23
BITCOIN 2264089-0,44%
Antalya
21°

PARÇALI BULUTLU

13:15

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
ALANYA ESNAFININ TALEPLERİ VALİ YAZICI’DA

ALANYA ESNAFININ TALEPLERİ VALİ YAZICI’DA

ABONE OL
14:37 - 3 Haziran 2021 14:37
ALANYA ESNAFININ TALEPLERİ VALİ YAZICI’DA
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, kademeli normalleşme uygulamalarındaki bazı aksaklıklara çözüm bulmak için Kaymakam Fatih Ürkmezer’den sonra Antalya Valisi Ersin Yazıcı’yı da ziyaret ederek destek istedi. Şahin, uygulamadaki bazı maddelerin turizm bölgelerinin gerçekleri ile uyuşmadığını ve revize edilmesi gerektiğini Vali Yazıcı’ya ileterek destek istedi.

Vali Ersin Yazıcı da kendisini ziyarete gelen ALTSO Başkanı Mehmet Şahin’in çok çalışkan ve başarılı bir yönetici olduğunu belirterek, “Mehmet başkan sadece iş insanları için değil tüm Alanya için büyük bir şans. İyi ki üyeleri kendisini başkan seçmiş. İyi ki Alanya’nın Mehmet Şahin’i var. Pandemi dönemi boyunca hep temasta kaldık. Başkan Şahin, Alanya’nın talep ve ihtiyaçlarının takipçisi oldu, bizler de getirdiği önerilere destek verdik. Halen de Alanya için var gücüyle çalışıyor. Şimdi de taleplerini aldık ve üst makamlar nezdinde takip edeceğiz. Başkan Mehmet Şahin kardeşime teşekkür ediyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyorum” dedi.

Başkan Şahin ise yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Kademeli normalleşme sürecinin başlamasıyla uygulamadaki bazı aksaklıkları ortadan kaldırmaya yönelik çalışmalarımız çerçevesinde Sayın Kaymakamımızın ardından bugün de Sayın Valimizi ziyaret ettik. Daha önce Sayın Valimiz ile zincir marketlerde gıda hariç başka ürünlerin satışının yasaklanması ve semt pazarlarının haftada bir gün açılması yönünde tüm ülkeye örnek olan çalışmalara imza atmıştık. Bugün de yeni taleplerimizi kendisine ilettik ve destek istedik. Özellikle turizm bölgelerinde işletmelerin 21:00 olarak belirlenen kapanış saatlerinin 24:00’e uzatılması, Pazar günü uygulanacak sokağa çıkma yasağının kaldırılması olmak üzere;

Haksız rekabete yol açan bazı uygulamalara ve otellerde açılmasına müsaade edilen SPA merkezlerinin otel dışında kalan işletmeleri de kapsayacak şekilde genişletilmesi gerektiğini ifade ettik. Pandemi dönemi boyunca birçok talebimizin karşılanmasında bizlerden desteğini esirgemeyen Sn Valimiz ile bu önemli taleplerimizin karşılanması konusunda da destek aldık. Bununla birlikte dün gece Ukrayna’dan gelen turist kafilesinin havalimanında test konusunda alınan yeni kararla yaşadığı mağduriyeti de hızla çözen Sayın Valimize teşekkür ediyoruz. Bir turist bin turist diyerek hareket etmeye devam edeceğiz. Özetle amacımız kademeli normalleşme sürecindeki uygulamaların revize edilerek turizm bölgelerine uyumlu hale gelmesidir. Girişimlerimiz, ilgili bakanlıklar düzeyinde de devam edecek.”

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.