DOLAR 32,2536 -0.02%
EURO 34,6955 -0.07%
ALTIN 2.400,940,04
BITCOIN 1996089-2,70%
Antalya
21°

PARÇALI AZ BULUTLU

16:58

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Alanya HEP Üniversitesi ortada mı kaldı? SÜREKLİ YENİ TALİP ÇIKIYOR

Alanya HEP Üniversitesi ortada mı kaldı? SÜREKLİ YENİ TALİP ÇIKIYOR

ABONE OL
12:10 - 9 Eylül 2022 12:10
Alanya HEP Üniversitesi ortada mı kaldı? SÜREKLİ YENİ TALİP ÇIKIYOR
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Kurulduğu 2011 yılından beri Alanyalı Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun maddi ve manevi destekleriyle ayakta duran Alanya’nın vakıf üniversitesi Alanya Hamdullah Emin Paşa Üniversitesi’ne Bahçeşehir Üniversitesi’nin ardından yeni bir talipli çıktı. Bahçeşehir Üniversitesi sahibi Enver Yücel’in Antalya’ya şube açmak için Alanya HEP’i paravan olarak kullanmak amacıyla almak istediği, ancak bazı ağır şartlarda ve taleplerde bulunduğu için satışın veya işbirliğinin gerçekleşmediği iddia ediliyor.

Daha önce devri için Bahçeşehir Üniversitesi ile masaya oturduğu ancak anlaşamadığı bilinen Alanya Hamdullah Emin Paşa (HEP) Üniversitesi’ne yeni bir talipli çıktı. Yeni talipli, Türkiye’nin ünlü ana ortaklıklarından olan Kaya Holding. Alanya HEP ile Kaya Holding arasındaki görüşmelerin başladığı bildirildi.

1974 yılında Burhanettin Kaya tarafından kurulan Kaya Holding, bugün 4 şirket ve 3 bin 500’ü aşkın profesyonel kadrosuyla inşaat, turizm, finans, petrol, enerji ve içecek alanlarında faaliyet göstermektedir. Her biri dalında öncü ve uzmanlaşmış Kaya Holding grup şirketleri, doğrudan ya da dolaylı olarak dünyanın birçok farklı noktasında bulunan binlerce müşteriye ulaşmaktadır. Özellikle turizm ve inşaat sektöründe sadece yerel değil, küresel pazarlara da hizmet vermektedir.

    Özkaya Sigorta

    En az 10 karakter gerekli
    Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.