DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22378422.67292%
Antalya
33°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

Alanya’da faiz kararının iptali için imza kampanyası BAŞLATILDI

Alanya’da faiz kararının iptali için imza kampanyası BAŞLATILDI

ABONE OL
12:58 - 15 Mayıs 2024 12:58
Alanya’da faiz kararının iptali için imza kampanyası BAŞLATILDI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Düşük faizli krediden yararlanan esnafın kullandığı kredilerin faiz oranlarının güncellenmesinin ardından kararın iptali için Alanya’da imza kampanyası başlatıldı.
Alanya’da faiz kararının iptali için imza kampanyası başlatıldı.

Kooperatiflerden önceden düşük faizli kredi kullananların kullandıkları kredilere yeni faiz oranları uygulanarak güncelleme yapılmıştı. Faiz oranlarına güncelleme yapılmasının ardından kararın iptali için Alanya Esnaf ve Sanatkarlar Odası (ALESO) tarafından imza kampanyası başlatıldı.

ALESO Başkanı Nuri Demir, “Kötü gün dostu olan esnaf kefalet kooperatifleri önceden düşük faizli kredi kullananların faizlerini güncelleyerek yükseltmiştir. Enflasyonist ortamda gelir-gider dengesi sağlanamadığından, zorunlu olarak borçlanan siz değerli esnaflarımızın bu yükün altından kalkması zor görünüyor. Karar tekrar gözden geçirilerek, büyük mağduriyetler oluşturacak bu uygulamaya son verilmesi için üst kuruluşlar ile gerekli yazışmalar yapılarak, yönetim ve denetim kurulumuz ile kararın iptali için imza kampanyası başlattık. Desteklerinizi bekler saygı ve sevgilerimi sunarım” dedi.

    En az 10 karakter gerekli
    Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
    Özkaya Sigorta


    HIZLI YORUM YAP