DOLAR 32,5541 0.18%
EURO 34,9486 -0.13%
ALTIN 2.443,090,30
BITCOIN 2090514-0,13%
Antalya
21°

PARÇALI BULUTLU

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
‘ALANYA’DA SAHTE RAPOR KURBANI OLMAYIN’

‘ALANYA’DA SAHTE RAPOR KURBANI OLMAYIN’

ABONE OL
15:05 - 31 Ağustos 2020 15:05
‘ALANYA’DA SAHTE RAPOR KURBANI OLMAYIN’
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Alanya’da hizmete başlayan Umran Oto Ekpertiz, Alanya’daki otomobil sahiplerinden ve galericilerden büyük ilgi görüyor. Alanya Belediye Meclis Üyesi Mustafa Sünbül ile genç işadamı oğlu Ahmet Sünbül’ün çevreyolu üzerinde faaliyete soktuğu Umran Oto Ekspertiz, Türkiye’nin en güvenilir ekspertiz firmalarının başında geliyor.

Her marka ve model aracın aynı çatı altında bakılabildiği, bunun için gerekli teknolojiyi kullanan, binlerce araca ekspertiz yapmış uzmanlaşmış kadrosuyla sürekli gelişen ve ekibini sürekli büyüten firma hakkında bilgi veren Ahmet Sünbül, “Alıcı ve satıcının, iki tarafın da birlikte gönül rahatlığıyla güven duyduğu ve kimsenin mağdur edilmediği, sözünün ve raporunun maddi manevi arkasında duran, böylesine riskli ve servislerin dahi yapmaktan çekindiği bir işlemi kurumsal anlamda kendisine meslek edinmiş ve bunu başarmış, Türkiye’nin en hızlı büyüyen ve asla taklit olmayan, konusunda yetkili servislerden bile daha etkili, 2. el araçlara, tarafsız ve garantili ekspertiz raporu düzenleyen bağımsız bir kuruluşun bayiliğini Alanya’ya kazandırdık” dedi.

Şirket çalışanlarının teknik bilgisi, geniş makine parkuru ve dinamik yönetici kadrosu ile birlikte müşterilerin beklentilerini en iyi şekilde karşılamayı hedeflediklerini söyleyen Ahmet Sünbül, “Yapmış olduğumuz AR-GE çalışmalarıyla sektörün gelişimine katkıda bulunmayı, vermiş olduğumuz hizmet ile sağladığımız güvenirlik ve yüksek iş ahlakımız ile müşterilerin ilk tercihi olmayı, çalışanlarımız ve müşterilerimiz için değer yaratan bir firma olmayı hedefliyoruz” diye konuştu. Son zamanlarda firmanın logosu ve raporlarının kopyalanarak sahte raporlar hazırlandığını ve araç satın almak isteyen müşterilerin bu konuda dikkatli olmasını isteyen Ahmet Sünbül, “Mağduriyet oluşmaması için www.umranoto.com.tr adresli sitemizde güvenlik için sorgulama yapabilir, böylece mağduriyet yaşamazsınız” dedi.

Umran Oto Ekspertiz – Alanya

Adres: Hacet Mahallesi / Keykubat Bulvarı / Sümbül Apt / D 90/A

Çalışma saatleri: 08.00 – 18:30

Telefon: 0533 541 61 77

Randevular: umranoto.com.tr

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.