DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22501051.18294%
Antalya
33°

AÇIK

16:52

İKİNDİYE KALAN SÜRE

Alanyalı Işık İnşaat’tan yeni proje I IŞIK PLAZA İNŞAATI BAŞLADI

Alanyalı Işık İnşaat’tan yeni proje I IŞIK PLAZA İNŞAATI BAŞLADI

ABONE OL
14:38 - 2 Temmuz 2021 14:38
Alanyalı Işık İnşaat’tan yeni proje I IŞIK PLAZA İNŞAATI BAŞLADI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Korona virüsü salgını nedeniyle tüm dünyada büyük bir kriz yaşanırken Alanya markası Işık İnşaat projelerine devam ediyor. Alanya markası Işık İnşaat, Oba Çarşamba Mahallesi’ndeki lüks inşaat projesi olan ve bitme aşamasına gelen Salurkent’in ardından bugün de Işık Plaza’nın temelini attı. Alanya’da yaptığı lüks inşaat projeleriyle dikkat çeken Işık İnşaat’ın genç patronu Mehmet Ali Işık, korona virüsün sosyal ve ekonomik hayatı olumsuz etkilediğine dikkati çekerek, “Virüsle birlikte şehrin ekonomisi durma noktasına geldi. Hem virüsü yenmek hem de ekonomiyi canlandırmak için tedbiri elden bırakmayarak çok çalışmak gerekiyor” dedi.

Çevreyolu üzeri, Yalçınlar Otel Ekipmanları firmasının yanında toplam 5 kat olacak Işık Plaza’da her biri 100’er metrekare olacak şekilde ofislerin yer alacağı, en alt giriş katlarının ise dükkan/işyeri olarak tasarlandığı öğrenildi. Alanya’nın başarılı mimarlarından İlker Ümit Karaduman‘ın projesini çizdiği Işık Plaza’nın temeli bugün atıldı ve çalışmalara başlandı. Projede konut olarak daire yer almayacağı, tüm katlarda ofislerin bulunacağı belirtildi.

Alanya’nın en köklü firmalarından biri olan Işık İnşaat’ın 2. nesil patronu Mehmet Ali Işık, Türkiye’nin krizlere aşmakta tecrübeli ve güçlü bir ülke olduğunu altını çizerek, “Devletimize faydalı olabilmek için ve krizin ekonomik boyutunu atlatabilmemiz için çok çalışmamız gerekiyor. Hayat bir şekilde devam edecek. Bunun için de sağlık ve iş güvenliği önlemini alıp üretip istihdam oluşturmamız gerekiyor. Buna inandığımız için Salurkent Projesi’nin ardından bu kez de Işık Plaza’nın temelini attık” diye konuştu.

    En az 10 karakter gerekli
    Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
    Özkaya Sigorta


    HIZLI YORUM YAP