DOLAR 32,4575 -0.11%
EURO 34,7501 -0.67%
ALTIN 2.439,160,13
BITCOIN 2068477-0,81%
Antalya
24°

AÇIK

20:01

AKŞAM'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Alanya’nın en güzel avokado bahçesi Bilal Öztürk’ün

Alanya’nın en güzel avokado bahçesi Bilal Öztürk’ün

ABONE OL
18:05 - 2 Kasım 2022 18:05
Alanya’nın en güzel avokado bahçesi Bilal Öztürk’ün
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Alanya Belediyesi tarafından bu yıl ilki düzenlenen Tropikal Meyve Festivali etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen ‘En Ağır Avokado’ be ‘En Güzel Avokado Bahçesi’ yarışmasında birinci olan Konaklı  Mahallesi’nden Özkaya Sigorta sahibi Bilal Öztürk’e tebrik yağdı.

Onlarca çiftçinin katıldığı yarışmanın sunuculuğunu Zahide Yetiş yaparken, jüri üyeleri ise Alanya İlçe Tarım ve Orman Müdürü Mehmet Rüzgar, Ziraat Odası Başkanı Tahir Göktepe, Avokado Üreticileri Birliği Başkanı Hilmi Sevilgen, ünlü şef Zeki Açıköz ve Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in eşi Yücel Yıldız yaptılar.

Bir bir hassas terazi üzerinde tartılan avokadoların ağırlığı not edilerek yarışmanın kazananı belli oldu. Yapılan incelemelerde yarışmada en ağır avokado 610 gram ile üretici Ayşe Mecek’in oldu. Yarışmada ilk üçe para ödülü verilirken, diğer katılımcılara avokado toplama aparatı verildi. Bir diğer yarışma olan ‘En Güzel Avokado Bahçesi’ yarışması da büyük bir mücadeleye sahne oldu. En Güzel Avokado Bahçesi yarışmasını, Konaklı Mahallesi’nden Özkaya Sigorta’nın sahibi, üretici Bilal Öztürk kazanırken, ikinci Serhan Akçocuk, üçüncü ise Muammer Sevimlier oldu.

 

    Özkaya Sigorta

    En az 10 karakter gerekli
    Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.