DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2049385-2,18%
Antalya
19°

PARÇALI BULUTLU

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Alanya’nın gururu oldular

Alanya’nın gururu oldular

ABONE OL
15:25 - 18 Temmuz 2021 15:25
Alanya’nın gururu oldular
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Türkiye Lider Marka Ödülleri sahiplerini buldu. Mücevherat sektörüne liderlik eden Olympia Mücevherat yılın lider mücevherat markası seçildi. Kadıoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi ve Ak Parti İl Ekonomi ve Mali İşler Başkanı Eyüp Cenap Kadıoğlu ise, yılın genç girişimcisi ödülünü kazandı.

Strong Medya tarafından Türkiye Marka ve Kariyer Etkinlikleri kapsamında bu yıl ikincisi düzenlenen “Türkiye Lider Marka Ödülleri 2021” Töreni, İş, sanat ve cemiyet dünyasından geniş bir katılımla Hilton Bomonti’de gerçekleştirildi. Ön elemesi mühendis, mimar, hukukçu, maliyeci, iş sağlığı ve güvenliği uzmanı, ekonomist, sanatçı ve gazetecilerden oluşan tertip komitesi tarafından yapılan, Strongbosses.com okurları ve iş dünyasının arama motoru yerliara.com kullanıcıları tarafından da adayların ve kazananların belirlendiği ödüller sahiplerini buldu.

İrem Helvacıoğlu, Gürkan Uygun, Ahmet Nur Çebi, Kadir Doğulu, Serra Arıtürk, Bora Cengiz gibi birçok ünlü gecede ödül aldı. Özge Ulusoy ve Emre Kınay’ın sunduğu tören öncesi verilen kokteyl de ünlü keman virtüözü Canan Anderson sahne aldı. İki ünlü sanatçı Serdar Ortaç ve Hande Yener de konserleriyle konuklara keyifli dakikalar yaşattı.

Antalya’da 8000 metre², Alanya’da 2000 metre² ve sitede 5000 metre² alan büyüklüğündeki mağazalarıyla mücevherat sektörüne liderlik eden Olympia Mücevherat, Yılın Lider Mücevherat Markası seçildi. Muhteşem gecede Olympia Mücevherat adına ödülü Kadıoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kadıoğlu aldı.

Tarım, eğitim, inşaat, emlak ve mücevherat sektörlerinde faaliyet gösteren Kadıoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi ve Ak Parti İl Ekonomi ve Mali İşler Başkanı Eyüp Cenap Kadıoğlu, en yüksek oyualarak Yılın Genç Girişimcisi ödülünü kazandı.

    Özkaya Sigorta

    En az 10 karakter gerekli
    Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.