DOLAR 32,4970 0.14%
EURO 34,8823 0.3%
ALTIN 2.471,040,37
BITCOIN 2000561-3,61%
Antalya
20°

HAFİF YAĞMUR

13:09

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
ALKÜ’den iş birliği protokolü

ALKÜ’den iş birliği protokolü

ABONE OL
10:08 - 12 Şubat 2022 10:08
ALKÜ’den iş birliği protokolü
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) ile Türkiye TT Hotels Turkey Otel Hizmetleri Turizm ve Ticaret A.Ş. arasında iş birliği protokolü imzalandı.

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) ile Türkiye TT Hotels Turkey Otel Hizmetleri Turizm ve Ticaret A.Ş. arasında çeşitli konularda iş birliği yapılması konusunda anlaşma yapıldı. ALKÜ Rektörü Prof. Dr. Ekrem Kalan adına Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Özgür Kasım Aydemir ile TUI Hotels Resorts Turkey İnsan Kaynakları Genel Müdürü Murat Demirer arasında imzalanan iş birliği protokolüne göre öğrenci ve personellerin çeşitli konularda imkânlar elde etmesi sağlandı. Protokole göre, ALKÜ Turizm Fakültesi öğrencilerinin TT Hotels Turkey Otel Hiz. Turz. ve Tic. A.Ş. bünyesinde bulunan konaklama işletmelerinde istihdam edilmeleri, öğretim elemanlarının iş başı eğitimleriyle akademik araştırmaları konusunda imkan sağlanmasına ve ALKÜ personelinin TT Hotels Turkey Otel Hiz. Turz. ve Tic. A.Ş. tesislerinde tatil olanaklarından yararlanmalarına ilişkin usul ve esasları karara bağlandı. Anlaşma ile ALKÜ Turizm Fakültesi öğrencilerinin mayıs ile ekim ayları arasında TT Hotels Turkey Otel Hiz. Turz. ve Tic. A.Ş. konaklama işletmelerinde tesisin ihtiyacı ve öğrencilerin istekleri doğrultusunda istihdam edilebilecek olmaları öğrencilere kariyerlerini şekillendirebilecek fırsatlar sunulmasını sağlanacak. Ayrıca protokol ile ALKÜ personeli için de önemli bir imkân hayata geçirilecek. Anlaşmaya göre protokol süresince, konaklama talep edilen tesis veya tesislerde uygunluk bulunması ve her bir talep için TT Hotels Turkey Otel Hiz. Turz. ve Tic. A.Ş otellerinin ayrı bir onayı olmak şartıyla tatil imkanlarından yararlanmak isteyen ALKÜ personeline normal satış rakamları üzerinden yüzde 15 indirim uygulanacak.

“HEM ÖĞRENCİLERİMİZ HEM DE PERSONELİMİZ FAYDALANACAK”

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan ALKÜ Rektörü Prof. Dr. Ekrem Kalan, iş birliği protokolü ile hem öğrencilerin hem de akademik ve idari personelin faydalanabileceği bir anlaşmaya imza attıklarını dile getirdi. Konuşmasında Turizm Fakültesi öğrencilerinin ve akademisyenlerinin TT Hotels Turkey Otel Hiz. Turz. ve Tic. A.Ş otellerinde hem iş deneyimi hem de akademik çalışmalar yapmalarının önünü açtıklarını ifade ederek, anlaşmanın ALKÜ ailesi ile ilgili kuruluşlara hayır getirmesini diledi.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.