DOLAR 32,3429 0.27%
EURO 35,1426 0%
ALTIN 2.308,071,36
BITCOIN 22867632,58%
Antalya
19°

PARÇALI BULUTLU

02:00

YATSI'YA KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
AYTEMİZ DOSYASI YENİDEN AÇILIYOR

AYTEMİZ DOSYASI YENİDEN AÇILIYOR

ABONE OL
17:47 - 3 Mart 2021 17:47
AYTEMİZ DOSYASI YENİDEN AÇILIYOR
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Alanya halkının, siyasilerin, turizmcilerin, çevrecilerin istemediği ancak halka rağmen açık kalmaya devam Yeşilöz Mahallesi’ndeki Aytemiz Dolum Tesisleri konusunda flaş gelişme yaşandı. Alanya turizminin düşmanı olarak lanse edilen tesise karşı çıkan ve konuyu sıcak tutan isimlerin başında gelen çevreci Yücel Uçur, bugün ziyaret turundaydı. Yücel Uçur, Aytemiz konusunda yaşanan gelişmeleri şu sözlerle özetledi:

Gelecek Partisi Alanya İlçe Başkanı av. Mevlüt Çakan’ın daveti üzerine bugün kendisini ziyaret ettim. Akaryakıt tesisi konusunu tüm detaylarıyla istişare ettik. Danıştay’a iletilmek üzere Alanya adliyesi hukuk mahkemeleri ön bürosuna vereceğimiz dilekçelerden kendisine de bıraktım. Alanya Belediye Meclis Üyesi Mustafa Sünbül’e de bıraktığım bu dilekçeleri yarın tüm ilçe başkanlarına da elden teslim edeceğim. Özellikle turizm esnafımızın yarın bildireceğimiz belli noktalardan temin edecekleri bu dilekçeleri imzalayıp kimlikleri ile birlikte Alanya Adliyesi hukuk mahkemeleri ön bürosuna teslim etmeleri hayati önem taşıyor. Bu arada gazeteci Alper Kutay’ın elini taşın altına koyarak gerçekleştirdiği canlı yayın sonrası ilçe başkanlarının net tavırlarını görerek sahipsiz olmadıklarını anlayan bir çok turizm esnafı ve özellikle ALTİD’in ne gerekiyorsa yapmaya gidilecek her yere gitmeye hazır olduklarını belirttiklerinin duyumunu aldım.

Bu günler çok önemli ve siyasilerin de çok büyük dersler çıkarması gereken günler. Siyasiler Alanya için bir olup Alanya’nın ve vatandaşın arkasında durduğunda vatandaşlar da korkusuzca fikir beyan edip, hareket edebiliyorlar. Siyasilerden ricamız bu duruşun ve parti ayrımı gözetmeksizin bu birlikteliğin Alanya söz konusu olduğunda kalıcı hale getirilmesi. Çok daha net, sert ve sürekliliği olan bir tavır takınılmasıdır. Allah’a emanet olun.”

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.