DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2058277-0,67%
Antalya
21°

AÇIK

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Cebecilerin göz kamaştıran “Boutique Vadi” projesi BİTTİ

Cebecilerin göz kamaştıran “Boutique Vadi” projesi BİTTİ

ABONE OL
13:19 - 12 Şubat 2024 13:19
Cebecilerin göz kamaştıran “Boutique Vadi” projesi BİTTİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Cebeciler Gayrimenkul tarafından Alanya’nın Oba / Çıplaklı Mahallesi sınırında tamamlanarak hayata geçirilen Boutique Vadi projesi sektör temsilcilerine ve yatırımcıların tanıtımına açıldı. Proje hakkında bilgi veren şirket ortağı Selman Cebeci şunları söyledi:

“Cebeciler Gayrimenkul olarak hayata geçirdiğimiz konut projelerimizde yaşama değer katan ve tüm beklentileri karşılayan alanlar sunmaya devam ediyoruz. 1995 yılında Alanya’da ilk konut yatırımımızı gerçekleştirdik. 30 yıllık babadan aldığımız tecrübe ve birikimlerimizi paylaşmayı sürdürürken, bu alandaki yatırımlarımıza bir yenisini daha eklemenin heyecanı içerisindeyiz.

Alanya’nın Çıplaklı Mahallesi’nde yer alan konut projemiz ile yüksek prestijli yeni bir yaşam tarzı sunmayı amaçladık ve projemizi kısa bir sürede tamamlayarak müşterilerimizin beğenisine sunduk. Bu projemizde sat yap değil de bitir sat stratejisi yürüttük. Projemizi tamamladıktan sonra satışa sunduk.
Konsepti, mimarisi ve sosyal yaşam alanlarıyla modern hayatın tüm ihtiyaçlarını karşılamak üzere 4 blok halinde tasarlanan projemizde, çeşitli büyüklükte 3+1 4+1 6+1 büyük metrekareli modern mimariyle dizayn edilmiş, akıllı ev sistemleriyle donatılmış, tüm dairelerimizde yerden ısıtma sistemiyle,konforu ve teknolojiyi bir araya getirerek kaliteli bir yaşam inşa ettik.

Deprem yönetmeliğine uygun tasarladığımız yapılarımızda güvenli ve huzurlu bir yaşam sunuyoruz. Projemiz bir ailenin konforlu şekilde yaşayacağı nitelikli iç mekanları ve sosyal alanlarıyla, her ihtiyaca hitap ediyor. Açık ve kapalı yüzme havuzu, kapalı otopark, elektrikli araçlar için şarj istasyonu, fitness ve pilates salonu, sauna, hamam, sinema salonu, kafeterya, çocuklar için oyun alanları ve yürüyüş parkuru ile benzersiz bir yaşam alanı sunuyor. 6 bin metrekare peyzaj tasarımımız ile yaşam alanlarına canlılık bütünlük katıyor. ‘Doğanın sesi, şehrin ışıltısı’ sloganıyla, Boutique Vadi Projemizle modern şehir hayatını doğayla buluşturduk.

Alanya,Gazipaşa, Kargıcak, Oba, Mahmutlar ve Türkiye’nin farklı illerinde devam eden ve devam edecek projelerimizle gayrimenkul sektöründe yeni projelerimize İmza atmaya devam edeceğiz.”

    Özkaya Sigorta

    En az 10 karakter gerekli
    Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.