DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2073434-1,87%
Antalya
21°

PARÇALI BULUTLU

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
CHP’DEN BÜTÇE ELEŞTİRİLERİNE YANIT

CHP’DEN BÜTÇE ELEŞTİRİLERİNE YANIT

ABONE OL
17:23 - 19 Kasım 2020 17:23
CHP’DEN BÜTÇE ELEŞTİRİLERİNE YANIT
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

CHP İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, Büyükşehir Belediye bütçesinde yüzde 15 kısıtlama olduğunu ancak bunun önceki dönemden yüzde 50 oranında  daha fazla hizmet getireceğini söyledi.

Parti binasında açıklamalarda bulunan Coşkun Karadağ,  önce CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Alaattin Çakıcı tarafından tehdit edilmesine değindi. Siyasette vahim gelişmeler yaşandığını belirten Karadağ, “Düşünün ki demokrasiyle yönetilen bir ülkede ana muhalefet lideri iktidarı ve ortağını eleştiriyor. Ona cevap bir mafya liderinden geliyor. Muhalefet liderine yapılan tehditler aslında ne saraydan, ne Bahçeli’den ne de savcılardan hiçbir tepki gelmiyor. Hukukun olmadığı, yargının siyasallaştığı, liyakatin kalmadığı bir ortamda devlet organize bir suç örgütü haline dönüşebilir. Özel af yasasıyla cezaevinden çıkarılan bu adam Cumhur İttifakı’nın üçüncü ortağı mıdır ki muhalefet liderine cevap verme hakkını kendinde buluyor? Bu tür ucuz tehditler bizi hak, hukuk ve adalet mücadelemizden döndüremeyecek. Tam da bu gibi hukuk ihlalleri nedeniyle haksız tutumlarla karşılaştığımız günümüzde ülkenin güçlü bir parlamenter sistemle kuvvetler ayrılığına dayanan bir demokrasiye acilen ihtiyaç var. Türk siyaseti gerçekten bir leke aldı. Bu lekeyi kaldırmak bağımsız Türk adaletine düşüyor. Bugüne kadar terörler mücadelede ve birtakım meczuplarla genel başkanımıza birçok saldırılar oldu ama genel başkanımız bir adım geri atmadı. Türkiye Cumhuriyeti Mustafa Kemal Atatürk’ün savaş meydanlarında kurduğu bir ülke. Birtakım sokak kabadayılarına pabuç bırakacak bir ülke değil” dedi.
BÖCEK’İN ARKASINDA HACIARİFOĞLU’NUN YANINDAYIZ
Antalya’ya gittiklerini ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Hacıarifoğlu ile bir görüşme gerçekleştirdiklerini dile getiren Karadağ,  Muhittin Böcek’in arkasında ve Hacıarifoğlu’nun yanında olduklarını söyledi.
“BİN 150 TL’LİK MANTAR 20 LİRAYA MAL OLUYOR”
SP İlçe Başkanı Hüseyin Sarıca’nın büyükşehir belediyesinin bütçesi ile ilgili eleştirilerine de cevap veren Karadağ, “Büyükşehir belediye bütçesinde yüzde 15 dolayında bir kısıtlama söz konusu. Bu kısıtlamanın ana sebeplerinden birisi özellikle pandemi dönemi içerisindeki tasarruf tedbirleri. Bu yüzde 15 kısıtlamanın aslında bir önceki dönemden yüzde 50 oranında daha da fazla hizmet getireceği kanısındayım. Daha önceki dönemde bir yaya kaldırımına yapılan beton mantar o dönem içerisinde bin 150 liraya ihale edilirken, bugün bu 20 liraya mal oluyor. Bu bir tasarruf. Çarçurun önüne geçilmesidir” diye konuştu.

 

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.