DOLAR 32,3449 -0.05%
EURO 34,8601 0.17%
ALTIN 2.382,05-0,60
BITCOIN 19936324,19%
Antalya
23°

PARÇALI AZ BULUTLU

20:08

AKŞAM'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Hayırsever Rafet Kayış ve Serhat Kayış’a PLAKET

Hayırsever Rafet Kayış ve Serhat Kayış’a PLAKET

ABONE OL
17:50 - 23 Nisan 2024 17:50
Hayırsever Rafet Kayış ve Serhat Kayış’a PLAKET
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Alanya Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Rafet Kayış Mühendislik Fakültesi’ne katkılarından dolayı yeni atanan Profesör Dr. Erhan Cengiz, Rafet Kayış ve Serhat Kayış’a ziyarette bulunarak plaket takdim etti.

Etkinliğe, ALKÜ Rektör Yardımcıları Profesör Dr. Mehmet Kılıç, Profesör Dr. Atıf Bayramoğlu, ve Profesör Dr. Mehmet Akın da katıldı. Ayrıca, Dekan Profesör Dr. Erhan Cengiz, Dekan Yardımcısı Doçent Dr. Burak Saltuk, Dekan Yardımcısı Doçent Dr. Sefa Yıldırım, ve Alanya Rahvan Atlı Spor Kulübü Başkanı Ömer Kozan da etkinlikte yer aldı.

Profesör Dr. Erhan Cengiz, Rafet Kayış Mühendislik Fakültesi’ne katkılarından dolayı Rafet Kayış ve Serhat Kayış’a plaket takdim ederek teşekkür etti. Yaptığı konuşmada, ALKÜ’nün mühendislik alanındaki başarılarına değinerek, fakülteye olan desteklerinin önemine vurgu yaptı.

Rektör Yardımcıları ve diğer katılımcılar da, Profesör Dr. Erhan Cengiz’in katkılarından dolayı Rafet Kayış ve Serhat Kayış’a teşekkür ederek, üniversiteye verdikleri destek için minnettar olduklarını belirttiler.

Bu tür etkinliklerin, üniversite camiasının birlik ve beraberliğini pekiştirdiği ve kurum içindeki başarıya olan katkısının büyük olduğu ifade edildi.

    Özkaya Sigorta

    En az 10 karakter gerekli
    Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.