DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22329211.75949%
Antalya
33°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

Sabaş Home’dan geleneksel yılsonu kutlaması FOTO GALERİ

Sabaş Home’dan geleneksel yılsonu kutlaması FOTO GALERİ

ABONE OL
18:14 - 22 Ocak 2024 18:14
Sabaş Home’dan geleneksel yılsonu kutlaması FOTO GALERİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sabaş Home, beyaz eşya, mobilya, aksesuar, züccaciye, halı ve ev tekstili sektöründe faaliyet gösteren bir firma olarak, 2023 yılını başarıyla tamamladı. Firma, geleneksel yılsonu eğlencesini La Perla Restoran’da düzenledi ve bu özel gece, Beko Akdeniz Bölge Müdürü Ahmet İçyeri ve ekibinin katılımıyla gerçekleşti.

Gecenin sürprizleri ise Sabaş Home şirket ortakları Rauf Sadullahoğlu, Kerim Sadullahoğlu ve Raşit Sadullahoğlu’na özel olarak hazırlanan tablo ve Sabaş adına seslendirilen şarkı oldu.

Ayrıca, Sabaş Home çalışanlarına plaket töreni düzenlendi ve çalışanlar arasında yapılan kura çekilişi ile birbirinden güzel hediyeler dağıtıldı.

Etkinlik hakkında Sabaş Home’dan şu açıklama yapıldı:

“Değerli Sabaş Home çalışanları, Beko Akdeniz Bölge Müdürü Sayın Ahmet İçyeri ve ekibi. Geleneksel yılsonu eğlencemizi La Perla Restoran’da gerçekleştirdik ve bu özel geceyi birlikte paylaşmanın mutluluğunu yaşadık. Sizlerle bir arada olmanın, dostluğumuzu ve birlikteliğimizi pekiştirmenin sevinciyle dolu bir gece geçirdik.

Sayın Ahmet İçyeri ve Beko Akdeniz Bölge Müdürlüğü ekibine özel teşekkürlerimizi iletiyoruz. Katılımlarıyla geceye anlam katan, enerjileri ve samimiyetleriyle bizleri onurlandıran değerli konuklarımıza teşekkür ederiz.

Bu unutulmaz geceyi sizlerle paylaşmanın mutluluğuyla, yeni bir yıla daha birlikte gülerek ve umut dolu bakabilmek adına bir araya gelmiş olmanın sevincini yaşıyoruz.
Birlikte Nice Yıllara!

Sabaş Home ailesi olarak, bir yılı daha birlikte büyüyerek tamamlamanın gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. 2023 yılı bizim için başarılarla dolu ve hedeflerimizi gerçekleştirdiğimiz bir sene oldu. Sizlerle geçirdiğimiz bu özel gecede dostluğumuzu pekiştirdik ve yeni yıla güzel bir başlangıç yaptık.

Katılımınız, gülüşleriniz ve enerjinizle geceyi renklendirdiniz. Hep birlikte daha nice yıllara, daha nice başarılara ve daha fazla eğlenceye! SABAŞ Home ailesi olarak sizlere teşekkür ediyoruz!”

    En az 10 karakter gerekli
    Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
    Özkaya Sigorta


    HIZLI YORUM YAP