DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2062108-0,60%
Antalya
21°

AÇIK

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Yeşil Sanayi Destek Programı Alanya’da anlatıldı

Yeşil Sanayi Destek Programı Alanya’da anlatıldı

ABONE OL
12:36 - 22 Aralık 2023 12:36
Yeşil Sanayi Destek Programı Alanya’da anlatıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) ve KOSGEB iş birliğinde Yeşil Sanayi Destek Programı bilgilendirme toplantısı ALTSO ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Toplantıda konuşan Başkan Erdem, “Açıklanan destekler çok güzel ama kapsamının daha da genişletilmesini talep ediyoruz” dedi.

ALTSO Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen seminere, ALTSO Başkanı Eray Erdem’in yanı sıra KOSGEB İl Müdürü Dr İbrahim Uğur Erkış ve çok sayıda kişi katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren ALTSO Başkanı Eray Erdem, yeni açıklanan programda üst limitin 14 milyon TL olduğuna vurgu yaparak, bu programı iş dünyası olarak olumlu bulduklarını söyledi.

Başkan Erdem, açıklanan desteklerin kapsamının da genişletilmesi gerektiğine dikkat çekerek, “Yeni girişimcilik destek limitlerinin de artmasını umut ediyoruz. Açıklanan desteklerin sektörel anlamda çeşitlendirilmesi ile girişimcilik destek limitleri ile ilgili talebimizi buradan bir kez daha dile getiriyoruz“ dedi.

Başkan Erdem, KOSGEB aracılığıyla yurt dışı iş gezileri de düzenlediklerini ifade ederek, bundan sonraki süreçte de KOSGEB ile uyumlu şekilde çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

Başkan Erdem’in konuşmasının ardından KOSGEB İl Müdürü Dr İbrahim Uğur Erkış Yeşil Sanayi Destek Programı sunumunu gerçekleştirdi.

Müdür Erkış, konuşmasında ALTSO ile iş birliği içerisinde çalıştıklarını ifade ederek, KOBİ’lerin Güneş Enerjisi Yatırımlarının Desteklenmesi ve Sanayide Temiz ve Döngüsel Ekonomi programlarının ayrıntılarını katılımcılarla paylaştı.

    Özkaya Sigorta

    En az 10 karakter gerekli
    Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.