DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2055620-1,08%
Antalya
22°

AÇIK

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Zehra Kuru’dan muhteşem 2. yıl KUTLAMASI

Zehra Kuru’dan muhteşem 2. yıl KUTLAMASI

ABONE OL
22:36 - 9 Mart 2024 22:36
Zehra Kuru’dan muhteşem 2. yıl KUTLAMASI
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Alanya’da gelinlerin ilk tercihi olan Zehra Kuru Moda ve Yaşam Merkezi, 2. kuruluş yıl dönümünü görkemli törenle ve defile etkinliği ile kutladı.

Çıplaklı Mahallesi Olive City Sitesi karşısında hizmet veren Zehra Kuru Moda ve Yaşam Merkezi gelinlik, kınalık, nişanlık, abiye gibi özel gün tasarım kıyafetlerinin yanı sıra, güzellik merkezi ve kuaförlük hizmetlerindeki başarısını  2. kuruluş yıl dönümünü görkemli bir törenle ve defile ile kutladı.

Kutlama törenine Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, eşi Yıldız Yücel, Alanyaspor Kulübü Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Alanya Kent Konseyi başkanı Nurhan Özcan, Alanya Ziraat Odası Başkanı Tahir Göktepe, Alanya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Gaye Coşkun, Alanya Belediye başkan adayları, basın mensupları ve çok sayıda davetli katıldı.

İkinci kuruluş yıldönümünde misafirlerini karşılayan Zehra Kuru: “Bu işletme küçük bir hayalle kuruldu. işletmemizin her köşesini, her hizmetini adım adım planladık. Zor ama çok güzel bir yolculuğa çıkarak, ülkemizde çok kıymetli tasarımların sahibi olan firmalarla anlaştık. Alanya’mız için yenilikler yaptık. Şimdi 2. yılımızı kutlarken hissettiğim ilk duygu, gurur. Yaptığımız tüm işler, bize tercih eden gelinlerimizle, misafirlerimizle ve ayaklarının üstünde duran kadın çalışma arkadaşlarımla gurur duyuyorum. Nice yılları siz değerli dostlarımızla kutlayalım” dedi.

İşletme sahibi Zehra Kuru’nun eşi Ahmet Kuru ise “Bu büyük ve güzel işletmenin fikirlerinin doğuşunda, inşaatında, kuruluşunda, ürünler seçilirken her an işin içindeydim. Kıymetli eşim Zehra hanımın başarılı olacağına ilk günden inancım vardı. Şimdi yüzlerce gülen yüz uğurlayan bu işletmenin eşi olarak ben de gurur duyuyorum. Hem eşimle hem de bu güzel işletmeyle. Başta eşim olmak üzere, tüm kadınların kadınlar gününü kutluyorum” dedi.

Konuşmaların ardından başlayan gelinlik, kınalık-bindallı ve gelinlik “after party” tasarımları büyük bir alkış ile görücüye çıktı. Davetlilerin bol bol fotoğraf çektiği etkinlik, alkışlarla son buldu.

İşte günün en güzel kareleri…

    Özkaya Sigorta

    En az 10 karakter gerekli
    Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.