DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 2062509-2,37%
Antalya
18°

HAFİF YAĞMUR

16:54

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
17 suç kaydı bulunan şahıs, temizlik işçisini ağır yaraladı

17 suç kaydı bulunan şahıs, temizlik işçisini ağır yaraladı

ABONE OL
12:55 - 8 Nisan 2022 12:55
17 suç kaydı bulunan şahıs, temizlik işçisini ağır yaraladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Manavgat’ta bir dönercide bir şahıs, belinden çıkardığı tabancayla temizlik işçisini ağır yaraladı. Kız arkadaşının evinde yakalanan ve 17 suç kaydı bulunduğu belirlenen şüphelinin yakalandığında alkollü olduğu, şakalaşırken silahın ateş aldığını söylediği bildirildi.
Olay, Aşağı Pazarcı Mahallesi Fevzipaşa Caddesi üzerinde bulunan bir dönercide meydana geldi. İşyerinden silah sesleri gelmesi üzerine olay yerine ambulans ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı olarak yerde yatan Manavgat Belediyesi temizlik işçisi Derya Mutlu (44) 112 Acil Sağlık ekiplerinin olay yerindeki müdahalesinin ardından ambulansla Manavgat Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
Olayın ardından elinde tabanca ile kaçan, ırmak kenarında bulunan bir işyerinde güvenlik olarak çalıştığı belirtilen S.A., olaydan kısa bir süre sonra Manavgat Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından olay yerine 400 metre mesafedeki kız arkadaşının evinde saklanırken yakalandı. Alkollü olduğu gözlenen şüphelinin, kendisini yakalayan asayiş ekiplerine, şakalaşırken tabancanın ateş aldığını, korkup kaçtığını söylediği bildirildi. Şüpheli, gözaltına alınarak Emniyet Müdürlüğüne getirildi. Şüphelinin emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edileceği bildirildi.

Antalya’ya sevk edildi

Yaralı olarak Manavgat Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Derya Mutlu’nun yapılan müdahalenin ardından hayati tehlikesi bulunması nedeniyle Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildiği, yoğun bakım ünitesinde tedavisinin sürdürüldüğü bildirildi.

 

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.