DOLAR 32,4233 0%
EURO 34,6887 -0.35%
ALTIN 2.395,30-1,62
BITCOIN 1966065-3,70%
Antalya
24°

PARÇALI BULUTLU

20:06

AKŞAM'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Alanyaspor’dan ALTSO’ya ziyaret

Alanyaspor’dan ALTSO’ya ziyaret

ABONE OL
15:39 - 9 Ağustos 2022 15:39
Alanyaspor’dan ALTSO’ya ziyaret
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu ve yönetim kurulu, Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanı Mehmet Şahin’i ziyaret etti.

Ziyarete Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Asbaşkan Bilal Gömeç, Başkan Yardımcıları Ahmet Paşaoğlu, Enver Vural, Hüseyin Girenes, Nazmi Yüksel, Mehmet Uslu, Genel Sekreter Mevlüt Görücü ve Genel Koordinatör Mevlüthan Çavuşoğlu katıldı.

Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Türk Patent ve Marka Kurumu tarafından ‘Coğrafi işaret belgesi’ alan Alanya muzu hakkında bilgiler alarak, girişimlerinden dolayı ALTSO Başkanı Mehmet Şahin’e teşekkür etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ALTSO Başkanı Mehmet Şahin ise, “Şehrimizin gururu Alanyaspor’umuzun değerli Başkanı Hasan Çavuşoğlu ve yönetim kurulu üyelerini odamızda ağırladık. Coğrafi işaretini aldığımız Alanya muzu hakkında kendilerini bilgilendirdik. Başarıları ile Alanya’mızı en iyi şekilde temsil eden Alanyaspor’umuzun yöneticilerine nazik ziyaretleri için teşekkür eder, başarılarının devamını dilerim. Her zaman Alanyaspor’umuzun yanındayız” dedi.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.