DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2044007-2,73%
Antalya
24°

PARÇALI AZ BULUTLU

16:55

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Engelli gence Osman Özçelik sözü

Engelli gence Osman Özçelik sözü

ABONE OL
17:13 - 19 Ocak 2024 17:13
Engelli gence Osman Özçelik sözü
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Cumhuriyet Halk Partisi Alanya Belediye Başkan Adayı Osman Tarık Özçelik, halkla buluşmalarına önceki gün engelli bireyler ve aileleriyle başladu. Dün yapılan toplantıda bir paralimpik sporcunun sözleri Başkan Adayı Özçelik’i derinden yaraladı.
Paralimpik bilek güreşi sporcusu Armağan Nebi Tırtıkoğlu, kişisel çabalarıyla ve çevresinin katkılarıyla kendisinin 8 ayrı şampiyonluk elde ettiğini; buna karşın, Alanya’da düzenli çalışabileceği bir yer olmadığını, herhangi bir maddi destek de görmediklerini ifade etti. Tırtıkoğlu, elde ettiği 8 şampiyonluğa karşın maddi yetersizlik nedeniyle çok istediği halde Paris Olimpiyatları’na katılamayacağını anlattı.

CHP Alanya Belediye Başkan Adayı Osman Tarık Özçelik, Armağan Nebi Tırtıkoğlu’na, “Sana Özçelik sözü, o olimpiyatlara seni göndereceğim, teknik kısmı sana ait olmak üzere her türlü maddi desteği bizzat ben karşılayacağım” dedi. Özçelik’in bu sözleri uzun süre alkışlandı. Paralimpik bilek güreşçisi Armağan Nebi Tırtıkoğlu, Özçelik’in destek sözü üzerine büyük sevinç yaşadı.

    Özkaya Sigorta

    En az 10 karakter gerekli
    Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.