DOLAR 32,4676 0.09%
EURO 34,8108 -0.06%
ALTIN 2.427,74-0,28
BITCOIN 20573341,27%
Antalya
23°

AZ BULUTLU

13:06

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
KARADAĞ’DAN ‘GÜNDEMİ DEĞİŞTİRMEYİN’ ÇIKIŞI

KARADAĞ’DAN ‘GÜNDEMİ DEĞİŞTİRMEYİN’ ÇIKIŞI

ABONE OL
15:50 - 17 Mart 2021 15:50
KARADAĞ’DAN ‘GÜNDEMİ DEĞİŞTİRMEYİN’ ÇIKIŞI
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

CHP İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, aşı konusu aşılamazsa Alanya’da turizmi ve tarımı eski günlerine kavuşturmanın çok zor olacağını söyledi.

Gündeme dair açıklamalarda bulunan CHP İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, önce korona virüse değinerek halkın kurallara uymasını istedi. Ülkede son günlerde en önemli gündem maddelerinden birinin Andımız konusu olduğunu dile getiren Karadağ, Andımız’ı CHP iktidarı döneminde okullara ve halka yerleştireceklerini söyledi. Karadağ, “Andımızı kesinlikle okullarımızdan ve Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlık zihniyetinden çıkarmayacağız. Bu zamana kadar kendilerinin milli ve manevi değerlerinin yüksek olduğunu iddia eden hükümet bugün Andımız’ı dahi yasaklama zihniyetine ulaştı. Türkiye Cumhuriyeti ifadesini tabelalardan kaldırmaya, Atatürk’ü kabartmalardan çıkartmaya kalkan zihniyeti kınıyorum” dedi.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in Muharrem İnce’nin Memleket Hareketi’ne saflarına katılacağı iddialarıyla ilgili de konuşan Karadağ, CHP’nin iktidara en yakın olduğu dönemlerde bu söylentilerin olduğunu belirtti. Karadağ, “Böcek’in yapmış olduğu açıklamada hiçbir yere gitmediği, zikzak yapmadığı şeklinde çok net açıklamaları var. Bütün bunların arkasındaki asıl neden CHP’nin iktidara en yakın olduğu dönemler içerisinde bu tür söylentilerin ayyuka çıkması. Bu bizim gelişmemizi, büyümesi ve CHP’nin iktidarını kesinlikle gölgelemeyecektir” diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın basit usule tabi küçük esnafın gelir vergisinden muaf tutulacağı açıklamasını da değerlendiren Karadağ, hükümetin gündemi değiştirmek için geçici olarak işe yarayan söylemlerde bulunduğunu kaydetti. Karadağ, “Bundan önce maske dağıtımını beceremeyen hükümet şu an esnafa şirin gözükmek için 90 liralık yardımlarla pandemi sürecini iyi idare ettiği pozisyonuna girmeye çalışıyor. Hepimizin bir yakını, arkadaşı Covid-19 belasından zarar görüyor. Bizler, Türkiye’miz zarar görüyor. Hala aşı konusunu aşamadık. Aşı konusunu aşmazsak ekonomiyi rayına oturtturmak çok zor. Aşı konusunu aşamazsak Alanya’da turizmi ve tarımı eski günlerine kavuşturmak çok zor. Basit usuldeki esnafa fayda sağladık gibisinden bunları örtmeye hiç gerek yok. Okullarımızdaki yavrularımız pandemiden dolayı tehlike altında. Öğretmenlerimiz tehlike altında. Pandemi konusunda ülkemizi rahatlatacak, düzlüğe çıkaracak tek konu aşı. Bu konuyu bir an önce hükümet halletmek mecburiyetinde. Bu sadece okullarda değil, toplumun her kesiminde bir sorun” ifadelerini kullandı.  Karadağ açıklamasının sonunda  turizm sezonu öncesi sahillerde bazı otellerin yaptığı yapılaşmalara karşı da yetkilileri göreve davet etti.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.