DOLAR 32,3748 0.17%
EURO 35,0083 -0.23%
ALTIN 2.324,820,24
BITCOIN 2257475-1,12%
Antalya
21°

PARÇALI BULUTLU

13:15

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Alanya’da korkunç cinayet I CESEDİ DOLAPTA SAKLAMIŞ

Alanya’da korkunç cinayet I CESEDİ DOLAPTA SAKLAMIŞ

ABONE OL
14:16 - 3 Mayıs 2023 14:16
Alanya’da korkunç cinayet I CESEDİ DOLAPTA SAKLAMIŞ
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Alanya’nın Hacet Mahallesi’nde oğlunun başına sert bir cisimle başına vurarak öldürdüğü kadının cesedi gardropda bulundu. Kadının yokluğundan şüphelenen komşular durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis, evde arama yaptı ve oğlu tarafından öldürüldüğü tahmin edilen Fatma Sevinç’i gardropta buldu.

Sevinç’in komşuları uzun süredir kendisinden haber alamayınca durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen ekipler çilingir yardımıyla girdikleri evde Sevinç’in cansız bedenini çarşafa sarılmış vaziyette yatak odasında bulunan gardırop içerisinde buldu. Sevinç’in cansız bedeni savcı ve polis incelemesinin ardından Alanya Belediye Morgu’na kaldırıldı. Polis olayın şüphesi S.S.’yi yakalamak için çalışma başlattı.

Annenin cesedini evde bulan tanık Kürşat Uğur, “Dün akşam anneyi aradık ulaşamadık. Abisi Süleyman’ı aradık Isparta’da dedi. Daha sonra biz çilingir alıp geldik, çilingir ile kapıyı açtık içeri girdik. Dolabın içinde çarşafa sarılı bir şekilde annesini gördük. Abisi Süleyman ortalarda yok, yüksek ihtimal onunla ilgili bir durum. Çünkü ikisi beraber yaşıyorlardı. Çocuk sıkıntılı birisiydi, madde bağımlısıydı. Karısı ile ilgili kadına şiddetten cezaevine girmişti ancak aftan dolayı çıktı. Madde bağımlısı kötü bir insandı. ” dedi.

 

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.