DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2050067-2,23%
Antalya
21°

PARÇALI BULUTLU

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
AK PARTİLİ KİRİŞ’TEN POLİSE TAM DESTEK

AK PARTİLİ KİRİŞ’TEN POLİSE TAM DESTEK

ABONE OL
09:50 - 5 Ocak 2021 09:50
AK PARTİLİ KİRİŞ’TEN POLİSE TAM DESTEK
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global
Alanya Belediye Meclisi’nin Ak Partili üyesi Mehmet Ali Kiriş, İstanbul Üniversitesi önünde eylem yapan ve “Katil Polis” sloganı atan öğrencilere tepki gösterdi. Kiriş, “Dahili ve harici bedhahların her zaman var olacağını biliyoruz. 4 yıl önce de tek tabanca ile bir adliyeyi savunan ve şehitlik mertebesine ulaşana kadar cesurca savaşan Fethi Sekin vefatından sonra da ‘polis neredeydi?’ diyen güruha inat polisimiz bizim göz bebeğimizdir. Bakmayın sosyal medya trollerinin sesinin çıkmasına. Bu ülke bu bedhahlara asla yol vermedi. Havlayıp havlayıp kuyruklarını bacak aralarına alıp kaçtılar zoru görünce. Fethi Sekin ve binlerce şehidimizi minnetle yâd ediyoruz.. Biliyoruz ki mekanları cennettir” dedi.
İSTANBUL’DA DÜN NELER YAŞANDI?

Boğaziçi Üniversitesi Rektörlüğüne Prof. Dr. Melih Bulu’nun atanması, üniversite önünde bazı sol gruplar tarafından protesto edildi. İçeri girmek için kapıları zorlayan eylemciler polise saldırdı.

Protestolarda, kapılara yüklenen eylemciler polise saldırdı. Beşiktaş Bebek’te bulunan üniversiteye yakın bir noktada bir araya gelen gruplar, üniversitenin giriş kapısına kadar yürüdü.

Polis, olası bir saldırıya karşı kapıları kapatarak girişlere engel oldu. Ancak kalabalık grup, polisin üzerine yürüdü, kalkanlarını tekmeledi.

Polisi hedef alan sloganlar atıldı Bazı örgütlerin de eylemlerde söylediği bir marşın okunduğu protestoda, polisi hedef alan sloganlar atıldı.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.