DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2066243-1,36%
Antalya
21°

PARÇALI BULUTLU

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
AKÇOCUK 3 AYLIK GELİRİNİ BAĞIŞLADI

AKÇOCUK 3 AYLIK GELİRİNİ BAĞIŞLADI

ABONE OL
12:58 - 3 Nisan 2020 12:58
AKÇOCUK 3 AYLIK GELİRİNİ BAĞIŞLADI
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Gazipaşalı hayırsever, Mali Müşavir Mustafa Akçocuk, korona virüs salgını nedeniyle alınan tedbirler nedeniyle ekonomik sıkıntıya giren dar gelirliye destek vermek amacıyla, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başlattığı “Biz Bize Yeteriz Türkiye’m” yardım kampanyasına destek verdi. İşyerinde çalışan personeli izne gönderdiğini ve maaşlarını ödemeye devam edeceğini belirten Akçocuk, kampanyaya 3 aylık gelirini bağışladığını açıkladı. “Gün birlik olma günüdür” diyen Akçocuk, bu zor günlerde herkesin gücü ölçüsünde bu kampanyaya katkı sunması gerektiğini belirtti.

Millet olarak kenetlenerek bu zor günleri atlatabileceğimizi söyleyen Akçocuk, “Millet olmadan devlet olmaz. İmkanı olan tüm işverenlere tavsiyemiz, personel çıkışı yapmaması ve gücü nispetinde çalışanına destek olmasıdır. Ekonomik durumu müsait olanların, çevresindeki ihtiyaç sahiplerine destek olması, ev ve işyeri sahiplerinin ise kiracılarına esnek davranması bu dönemde büyük önem arz ediyor. Kültürümüz ve inancımız bunu gerektiriyor” dedi.

Halkı alınan kararlara sıkı sıkıya uymaya da davet eden Akçocuk, “Sağlık Bakanlığımızın ve devletimizin koyduğu kurallara mümkün mertebe riayet edelim. Hijyen kurallarına uyalım ve evimizde kalmaya özen gösterelim. Bizim hayır bildiğimizde şer, şer bildiğimizde hayır olabilir. Takdir Allah’ındır ancak bizler gerekli tedbirleri almakla görevliyiz. İnanıyorum ki devletimiz ve milletimiz bu imtihanı başarıyla atlatacaktır, tüm dünyaya örnek olacak bir başarıya imza atacağımıza inanıyorum. Bizim bizden başka dostumuz yok, biz bize yeteriz” diye konuştu.

Desteğini sosyal medya hesabından duyuran Akçocuk’a onlarca vatandaş destek mesajları gönderdi.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.