DOLAR 32,5260 0.11%
EURO 34,9889 -0.14%
ALTIN 2.436,270,01
BITCOIN 20992550,31%
Antalya
22°

PARÇALI BULUTLU

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Alanya Müftülüğü bu kez de Akdeniz Üniversitesi öğrencilerini ağırladı

Alanya Müftülüğü bu kez de Akdeniz Üniversitesi öğrencilerini ağırladı

ABONE OL
13:35 - 13 Haziran 2022 13:35
Alanya Müftülüğü bu kez de Akdeniz Üniversitesi öğrencilerini ağırladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Akdeniz Üniversitesi öğrencilerine, sınav sonrası yıl sonu hatırası olarak Alanya Gezi’si düzenlendi. Öğrenciler, Alanya Müftülüğü görevlileri tarafından ağırlandı.

Düzenlenen gezide öğrencilere Tavşan Damı ( Devlet Bahçeli) Seyir Terası, Damlataş Mağarası, Teleferik, Süleymaniye Camii,Bedesten Çarşısı, İç Kale, Deniz Feneri, Kızıl Kule, Tersane, İskele, Dim Çayı gezdirildi. Akdeniz Üniversitesi’nden gelen öğretmenler; “Yıl boyunca hemen hemen her programda bizi yalnız bırakmayan pek çok öğrencimiz vardı. Sınavı bitince çoğu memleketine döndü ve bizde imkanlar dahilinde bir şeyler yapmak istedik.
Alanya koordinatörümüz Turan Topçuoğlu hocamızla istişare sonrası gezi içeriğinde güzergahları belirleyince, buna mutlaka katılmalıyız diye düşündüm.
İmkanlarımız ve bütçemiz dahilinde öğrencilerimize duyuru yaptık.Burası benim için önemli çünkü; gönül isterdi ki bir kez de olsa bizimle hasbihal eden tüm öğrencilerimizi götürelim. Fakat tam gezilerin yoğun olduğu bir zamanda araç bulmakta zorlandık. İmkanlarımız el verdiği ölçüde de olsa bunu gerçekleştirmek istedik. Adeta yaşayan bir çınar Yaşar Balık hocamız bir tarih öğretmeninden çok daha fazlası gerçekten.
Yaşına rağmen o tepelere bizlerden önce çıktı ve o tarihi dokuları, öncesi sonrası, nedenleri niçinleriyle ,yorulmadan bize anlattığı için hassaten tekrar tekrar teşekkür ederim. Allah ondan razı olsun. Bizi tarih öğretmeni ve din görevlileri ile birlikte ilk durakta bir heyet gibi karşılayan ve son ana kadar yanımızda olan her detayı organize eden kıymetli hocam Turan Topçuoğlu’na da hassaten çok teşekkürler. Öğle yemeği için gittiğimiz Kur’an kursu tatile girmiş olduğu halde bize özel açılmış ikramlar hazırlanmış her türlü detay düşünülmüştü. Saygı değer İlçe Müftümüzün gündeme dair çok anlamlı konuşmaları gezimize ayrı bir anlam kattı. Program ardından bizi hediyelerle oradan uğurladılar. Yolumuz uzun vakit kısıtlı olunca Dim Çayı’nın kıyısında bir gezinti ile ikindi Namazına Tosmur Merkez Camii’ne yetiştik. Ve orada da din görevlilerimiz bize soğuk ikramlarda bulunarak misafirperverliği gösterdiler” ifadelerini kullandılar.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.