DOLAR 33,0704 0.25%
EURO 35,9211 0.16%
ALTIN 2.517,550,41
BITCOIN 22108224.45706%
Antalya
31°

AZ BULUTLU

13:04

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Alanya Ak Parti’de Mustafa Toklu depremi

Alanya Ak Parti’de Mustafa Toklu depremi

ABONE OL
12:42 - 25 Ocak 2024 12:42
Alanya Ak Parti’de Mustafa Toklu depremi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler için geri sayım sürerken, 8 yıl Alanya Ak Parti İlçe Başkanlığı yaptıktan sonra Alanya Belediye Başkan Adayı olmak için görevinden istifa eden Mimar Mustafa Toklu’nun Ankara tarafından aday gösterilmemesi Ak Parti’de büyük kırılmalara yol açtı.

Alanya’da kemik yaklaşık 60-65 bin oyu bulunan Alanya Ak Parti’nin, yaklaşık 20 bin civarında oyu olan MHP karşısında aday çıkarmamasına bir anlam veremeyen Ak Parti tabanı tepkilerini göstermeyi sürdürüyor. Mustafa Toklu yerine yeniden MHP’li Adem Murat Yücel’in Cumhur İttifakı adayı gösterilmesine parti tabanından tepkiler çığ gibi artarken, bir tepki de mahalle başkanlarından geldi.

Mustafa Toklu’nun Alanya Belediye Başkan Adayı olmasını dört gözle beklerken Ankara’dan gelen haber üzerine hüsrana uğrayan 7 mahalle başkanı daha görevlerini bıraktı. Ak Parti İlçe Teşkilatı’nın tüm ikna çabalarına rağmen nahalle başkanları tepkilerinden geri adım atmadı ve görevi bırakmayı tercih etti. Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Şarani Tavlı ise parti teşkilatında düzenlediği törenle bugüne kadar Ak Parti için canla başla çalışan mahalle başkanlarına birer plaket takdim etti.

Tavlı açıklamasında, “Mahallelerimizdeki gücümüz, teşkilatımızın bel kemikleri, görevlerini devreden kıymetli mahalle başkanlarımıza teşekkür plaketlerini takdim ettik.

🔸Hüseyin Çetinkaya
🔹İbrahim Söylemez
🔸Mehmet Zafer
🔹Hayri Erat
🔸Süleyman Yaman
🔹Arif Akbulut
🔸Aziz Akış

Başkanlarımıza bu zamana kadar ki azimli, gayretli ve başarılı çalışmaları için yürekten şükranlarımı sunuyorum” dedi.

    En az 10 karakter gerekli
    Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
    Özkaya Sigorta


    HIZLI YORUM YAP