DOLAR 32,5696 0.12%
EURO 34,9304 -0.25%
ALTIN 2.437,180,05
BITCOIN 2094677-0,16%
Antalya
22°

PARÇALI BULUTLU

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
ALANYA BELEDİYE MECLİSİ PERŞEMBE TOPLANIYOR

ALANYA BELEDİYE MECLİSİ PERŞEMBE TOPLANIYOR

ABONE OL
13:31 - 29 Haziran 2020 13:31
ALANYA BELEDİYE MECLİSİ PERŞEMBE TOPLANIYOR
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

ÖZEL HABER: ASİYE ELİAÇIK

Alanya Belediye Meclisi, pandemi süreci nedeniyle 4 Mart’tan beri toplanamıyor. Toplam 37 üyesi bulunan, Başkan Yücel’in yanı sıra meclis üyesi olmayıp yasa gereği meclise katılması zorunlu olan memurlarla birlikte yaklaşık 45 kişinin aynı anda meclis toplantı salonunda bulunamaması nedeniyle meclis tam 3 aydır oturum yapamıyor.

Bu arada Ak Parti Grup Sözcüsü Mehmet Ali Kiriş ile CHP Grup Sözcüsü Erkan Demirci’nin, Haziran ayının son haftasında meclisin yeniden toplanması için Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’le görüştükleri ve onay aldıkları öğrenildi. Alanya’nın biriken sorunları, mecliste alınması gereken kararlar nedeniyle meclisin bir an önce toplanması gerektiği fikrinde birleştikleri öğrenilen Kiriş ile Demirci’nin, Başkan Yücel’e 2 Temmuz Perşembe günü toplantı yapılması yönünde çağrıda bulundukları, Başkan Yücel’in de kabul ettiği gelen haberler arasında.

Alanya Belediyesi’nin Faaliyet Raporu da pandemi nedeniyle yapılamayan Nisan ayı meclisinde görüşülecekti. Faaliyet Raporu’nun hazır olduğu, bu dönem Adem Er yerine raporu hazırlamakla görevli Başkan Yardımcısı Tunahan Kasapoğlu’nun rapor konusunda titiz bir çalışma yaptığı öğrenildi. Mecliste Alanya Belediyesi’nin 1 yıllık faaliyet raporu, önümüzdeki dönemin bütçesi, encümen ve komisyonlara üye seçimi de yapılacak. Meclis 2 Temmuz Perşembe günü saat 14.00’de başlayacak.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.