DOLAR 32,2053 -0.22%
EURO 35,1156 -0.22%
ALTIN 2.498,171,32
BITCOIN 21574980,26%
Antalya
23°

PARÇALI BULUTLU

20:22

AKŞAM'A KALAN SÜRE

Alanya Belediyesi’nde haftaya işlem TAMAM

Alanya Belediyesi’nde haftaya işlem TAMAM

ABONE OL
19:19 - 7 Mayıs 2024 19:19
Alanya Belediyesi’nde haftaya işlem TAMAM
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Alanya Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik, “Önümüzdeki hafta itibariyle her şeyiyle tamamlanmış bir Alanya Belediyesi yönetimini göreceğiz” dedi.

Alanya Belediyesi Meclis Toplantı Salonu’nda yapılan toplantının açılışında konuşan Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik, “1 Nisan’dan bugüne kadar geçen süre benim ve ekibimin öğrenme süreci. Öğrenme süreciyle birlikte bir takım çalışmalarımız var. Belediyede neler yapılabilir? Bizim yönetim anlayışımıza göre idareyi nasıl şekillendirebiliriz? Nerelerde hangi arkadaşlarımızı görevlendirebiliriz? Bununla ilgili çalışmalarımızı tamamlıyoruz. Önümüzdeki hafta itibariyle her şeyiyle tamamlanmış bir Alanya Belediyesi yönetimini göreceğiz. Başladığımız günden bugüne kadar olan hızımızı biraz daha artırıp, bir an önce rehabilitasyon yani bize göre iyileştirme dönemine devam edeceğiz” dedi.

Gazeteci Alper Kutay’ın edindiği bilgilere göre; Alanya nüfusuna göre 3 siyasi başkan yardımcısı atama yetkisi olan Başkan Özçelik, Hasan Sipahioğlu döneminde tam yetkili meclis üyesi olan deneyimli siyasetçi Murat Levent Koçak, Abdurrahman Açıkalın, Servet Ünlü, Sadık Dizdaroğlu ve Nazmi Zavlak arasında tercih yaparak başkan yardımcısı atamasına imza atacak. Geçmiş dönemde sınava bile girmeden kısa dönem başkan yardımcısı kadrosunda tutulup piyangodan müdür yapılan isimlerle yollar ayrılacak.

    En az 10 karakter gerekli
    Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.