DOLAR 32,3772 0.17%
EURO 35,0404 -0.17%
ALTIN 2.324,760,24
BITCOIN 2264318-0,41%
Antalya
21°

PARÇALI BULUTLU

16:44

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
ALANYA HALKINA KORONA UYARISI

ALANYA HALKINA KORONA UYARISI

ABONE OL
07:49 - 12 Mayıs 2021 07:49
ALANYA HALKINA KORONA UYARISI
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Alanya’da vaka sayılarındaki yüzde 50 düşüş Hayat Eve Sığar Uygulaması’na da (HES) yansıdı. Şehirdeki kırmızı görünüm yavaş yavaş yerini yeşile bırakmaya başladı. Alanya Sağlık Müdürü Dr. Nadir Aldemir, “Tablonun daha iyi olması için bayramda da tedbirlere uyalım” dedi. Sağlık Bakanlığı tarafından illerin her 100 bin nüfusa karşılık gelen haftalık vaka sayılarını gösteren son tablo açıklandı. Tabloya göre, Antalya’da bir önceki hafta olduğu gibi vaka sayılarındaki düşüş devam etti.

Alanya’da da koronavirüs vakaları düşüşünü sürdürüyor. Alanya Sağlık Müdürlüğü koronavirüs vakalarının en yüksek seviyelere ulaştığı Alanya’da vaka sayısı yüz binde 250’lerden 121’e kadar gerilediğini açıklamıştı. Vakalardaki düşüş Hayat Eve Sığar Uygulaması’na da (HES) yansıdı. Şehirdeki kırmızı görünüm yavaş yavaş yerini yeşile bırakmaya başladı.

Alanya Sağlık Müdürü Nadir Aldemir, iyiye giden tablonun devamı için çağrıda bulundu. Bayramda da tedbirlere dikkat edilmesini isteyen Aldemir, “Eğer tedbir ve kurallara titizlikle uymaya devam eder, bayramlaşmalarımızı telefonla gerçekleştirirsek bayram sonrası bizi çok daha güzel günler bekliyor olacak. Hepimiz sevdiklerimizi çok özledik. Umarım en kısa zamanda güzel günlere kavuşuruz. Zor bir süreç, üstesinden gelebilmek için kısıtlamadan sonra da kurallara uyalım. Herkesin bayramını kutluyorum, sağlıklı güzel günler diyorum. Lütfen tablonun daha iyi olması için sizler de tedbirlere uyarak aynı duyarlılığı gösterin” dedi.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.