DOLAR 32,5424 0.16%
EURO 34,9534 -0.07%
ALTIN 2.458,190,92
BITCOIN 20865291,08%
Antalya
27°

AÇIK

16:55

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
ALANYA İYİ PARTİ’DEN AK PARTİ’YE ÇAĞRI

ALANYA İYİ PARTİ’DEN AK PARTİ’YE ÇAĞRI

ABONE OL
18:09 - 10 Eylül 2020 18:09
ALANYA İYİ PARTİ’DEN AK PARTİ’YE ÇAĞRI
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

İyi Parti İlçe Başkanı Alper Arıkan, Mahmutlar Mahallesi Ak Parti Belde Başkanı Muhterem Anılgan’ın sosyal medya paylaşımına sert tepki gösterdi. Anılgan’ın, İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener hakkında seviyesiz bir paylaşımda bulunduğunu söyleyen Arıkan, şunları söyledi: “Son yıllarda ülkemizi daha iyi yerlere taşımak için emek veren Türk siyasetinin çok değerli liderlerine hakaret dolu mesajlar neredeyse geleneksel bir hal almıştır. Yine bugün bir seviyesizin seviyeden, ahlaktan, terbiyeden, Türk örf ve ananelerinden uzak bir paylaşımına şahit olduk. Güya isim vermeden yaptığı bir sosyal medya paylaşımında sayın genel başkanımızı işaret ederek çok aşağılık ve küfür dolu ifadeler kullanmıştır.

Bu seviyesizin paylaşımına yorumlarıyla ve beğenileriyle destek verenlerin de aynı zeka ve ahlak düzeyinde olduklarından şüphe duymuyoruz. Partilerin ve liderlerin siyasi çizgisini, dünya görüşünü beğenmeme ve eleştirme serbestisi demokratik bir haktır. Ancak önüne gelene küfür ve hakaret dolu sözler sarf etmek cehalettir, terbiyesizliktir ve ülkemizin bu kuşatılmışlığında fitne çıkararak, fesat yayarak milleti bölme gayreti taşımaktadır. Sosyal medya, kişilerin kendi değerlerini sergilediği bir mecradır, bu şahıs da kendisiyle ilgili, şahsına ve değerlerine yakıştırabildiği bir paylaşımda bulunmuştur, gaflet ve dalalet içinde kalmıştır.

Bizler onun da namus, iffet ve şeref mefhumunu korumak zorunda olduğumuzu düşünüyor ve onun orta yere serdiği tüm değerlerine insan olarak sahip çıkıyoruz. Sayın genel başkanımıza yapılan bu hakareti kınıyoruz. Alanya Ak Parti İlçe Teşkilatı’nın bu şey ile ilgili tepkilerinin de takipçisi olacağız. Partililerimizden ricamız bu tip provokatörlere kulak asmamaları yönünde olacaktır. Bizler iyi olmak zorundayız, çünkü insanlığı, hatta kötüleri bile iyiler koruyup kollayacak ve kurtaracaktır. Söz konusu paylaşımı yapan bu terbiye ve ar yoksununu kamuoyunun vicdanına havale ediyor, bir daha hiçbir lider için bu kadar alçakça ifadelerin kullanılmamasını diliyoruz.”

Öte yandan akşam saatlerinde İyi Parti İlçe Başkanı Alper Arıkan’ın girişimleri sonucu Muhterem Anılgan’ın bahsekonu paylaşımını kaldırıp İyi Parti camiasından özür dilediği bildirildi. Paylaşımı kaldıran Muhterem Anılgan, “Mizahi amaçla yaptığım siyasi paylaşım yanlış anlaşılmıştır. Siyaset dostluklarımızın önüne geçemez. Mizahi de olsa istemeyerek üzdüğüm dostlardan özür dilerim. Bizi bilen bilir” dedi.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.